За равни права на пушачи и непушачи!

Анонимен

/ #445 Още един анонимен

2012-12-13 22:55

Гле`йте ся к`во е просто - щом си щете чистият въздух идете в заведение където не се пуши.
Аз си търся онова в което се и тъй всичките ние сме доволни!

Прост регламент за още по-прост проблем... което заведение си избере да стане само за ПУШАЧИ, което пък не ще да си остане за НЕПУШАЧИ...

Ще е интересно да се види на кое клиентелата ще го пука по шевовете, но това друг проблем...

И без друго вече сме се разделили на два стана тъй че колкото сме по-далече по-добре.

Аз лично си пуша откак се помня и не мога да спра ей така макар да съм го искал.
И при положение, че нямам избор просто спирам да ходя по заведения от който се налага да излизам за едната цигара. Аз без друго ги дъня през 10 минути така че повече време навън ще изкарам.

Докато закона за разделените помещения още беше на мода най-грациозно му се измъкваха собствениците на разните там заведения. Къде бяхте вие бе непушачи да се защитите от това? Почти във всяко заведение бяха разлепени стикери със телефон за оплакване ако заведението не е спазило разпоредбите. Възползвахте ли се от него? Амиииии...
Що да се оплаквате нали тъкмо приятелите на вашата маса замъгляваха в повечето време?

Ама че глупост. Когато загубихте войната с приятелите си пушачи относно дали трябва или не трябва да се пуши на обществени места във вашата непушаческа компания решихте да се борите на по-високо ниво... там може би спечелихте битка тия дни, а може и войната да вземете... но така да си знаете - приятелите ви пушачи сами ще почнат да странят от вас. Първата стъпка вече е направена. Помните ли колко по-често се виждахте с някого който пуши в заведение?