Не на връщането на цигарения дим в заведенията


Гост

/ #773 Re:

2012-12-13 00:51

#768: PROSIT -

Ей, смехурко, а ако аз отида в градчето ти до "великата ти пицария", в която сигурно ХЕЙ не е стъпвало с години, та да те питам дали имаш договори с фирми за хлебарки, да ти замеря кантарите за грамажите, да погледна персонала ти дали носи шапки, има ли здравни книжки, от къде е произхода на продуктите ти, как се съхраняват и обработват, дали готвачите ти си мият ръцете след всяко ходене до тоалетна, да ти видя санитарния журнал, как и от къде изнасяш отпадните продукти...... Сигурно аз и всички други ще повърнем. Когато в заведенията се решат тези МНОГО ПО-ВАЖНИ неща, от които със сигурност всяко едно дете и изобщо човек ще пострада много повече, и то много по-бързо ще се натрови отколкото с "пасивното пушене" например докато си изям пицата за 30 мин. Ако всичко по заведенията беше ОК, то разбирам това вече да е черешката на тортата с непушенето. Ама никой не обръща внимание на наистина важните неща. Защото съм виждал лично как недоизпити чаши вино се връщат в гарафите за наливно вино. Много сте смотани- за вас не е важно да е чисто и хигиенично, по-важно е да е мръсно, но да ухае на рози. Малоумници!