Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Нета

/ #568 Нека по-цивилизовано!

2012-12-12 14:38

Защо това се превърна проблем №1 на българите? Защо няма такава петиция с толкова подписи при вдигане цени, данъци? А в защита на майките, пенсионерите.... Хора, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!! Отново народа е разделен на 2. Толкова е просто- има заведения за пушачи и заведения за непушачи- всеки има свободен избор къде да отиде. Разбира се сладкарници и заведения за бързо хранене- без дим!!! Но има толкова хубави ресторанти и заведения, където има отделни зали. Аз съм ЗА ПО-СТРИКТЕН КОНТРОЛ по самите заведения, дали работят вентилаций и т.н. Но след като в повечето страни има такъв контрол и отделни зали- няма какво да се правим на по-католици от папата. Ами и на мен не ми е приятно на спирката да ми дишат дим в лицето, но също така не ми е приятно и разни стари автобуси и таралясници над 15 години да ме обгазяват също. Това не е повод да искам да се спрат от движение тези превозни средства. Още повече съм на мнение, че съм подложена на цигарен дим макс. 1 час на ден- ако отида в заведение за пушачи, а мръсния въздух в София го дишам 24 часа 40 години вече. Нека поискаме по-строг контрол в заведенията, а не да се занимаваме с глупости. Нека покажем, че сме цивилизован народ, а не дърлещи се мангали!