Петиция против правителството на ГЕРБ
Гост |
/ #462012-11-19 15:27Абе чета тук коментарите и виждам "Бойко краде...", "на Бойко фирмите...", "Бойковите хора..." и т.н. Аз нямам намерение да съм му адвокат ама това ми прилича на: "един приятел ми каза.." или по скоро "приятеля на един приятел бил чул...". Това, което аз виждам, обаче, е това, че се строи и се правят много неща - от колко "века" се строи метро в София. И до преди 5 години какво - тук там дупки. А околовръстното - забравихте ли когато на светофара на Драгалевци откъм Бояна сутрин и вечер се чакаше по 40-50 мин а през останалото време караш на зиг-заг заради кратерите. А чистотата в София - да сте виждали някога скоро някой да мете улиците и да чисти падналите листа от дърветата - не знам при вас, но в кварталите, където живея и работя виждам това всеки ден. И т.н., мисля че всеки от Вас може да добави по нещо. Няма да говоря за магистрали, че много се изтърка темата. Проблем на много хора, според мен, е че са свикнали като кученца да стоят край софрата и да чакат на трохичките, дето падат отгоре (а то падаше по много), а не да работят. Защото, както казва тъщата ми, всеки иска да отвори магазинче, да продава гащи, чорапи или прах за пране, а не да се върне на село и да произвежда. А имаме златна земя... И сега Дянков, като се опитва да затяга кранчетата всички го плюят. Ама защо?!? Защото преди се крадеше и то много, а сега май започнаха да попресъхват такива чешмички, май? А човека просто си гледа работата и си я върши май точно така, както трябва да се върши такава работа. Проблема е, че на нас не ни "оттърва", защото май предпочитаме да се краде: всеки да краде според колкото може и според приятелите дето има. Важно е да има за крадене за всички. И така всички да се чувстваме "на далавера" и може да е малко ама щом е "на далавера" всичко е ОК. Какво мислите...? |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Петиция за оставка на министъра на земеделието Георги Тахов, заради унизително и обидно отношение към Васил Левски
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Отнемане лиценза на Energo Pro България
1430 Създадено: 2024-12-27
Петиция за оставка на министъра на земеделието Георги Тахов, заради унизително и обидно отношение към Васил Левски
1405 Създадено: 2025-01-09
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1717 Създадено: 2024-11-26
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
1826 Създадено: 2024-11-22
Отворено писмо от група читалища относно резултатите от Програма „Читалища“ на Министерство на културата публикувани на 9 декември 2024 г.
430 Създадено: 2024-12-17
Петиция в подкрепа на Пело Кръстев - журналист, борещ се срещу олигархичния модел, застигнал българската свободна журналистика
422 Създадено: 2024-12-29
Справедливост За Ивет Стайкова
411 Създадено: 2025-01-12
Основен ремонт на отсечка /2,3км/ от път с номер VAR 2028 /от с. Долище до гр. Варна/ непосредствено след кръговото посока с. Долище
374 Създадено: 2024-12-16
В подкрепа на служителите в магазини и супермаркети
355 Създадено: 2024-12-20
Петиция в подкрепа на Златина Иванова- директор на училище, бореща се срещу олигархичния модел, застигнал българската образователна система
877 Създадено: 2024-12-14
Петиция в подкрепа на профил "Предприемачески" и връщането му в списъка на STEM профилите
295 Създадено: 2025-01-06
За по-адекватни мерки за българските майки и деца
295 Създадено: 2024-12-17
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12739 Създадено: 2024-10-12
Да върнем истинския глас на навигацията на Google!
204 Създадено: 2025-01-14
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
461 Създадено: 2024-12-03
ПОДКРЕПА ЗА ДОЦЕНТ СТЕФАН ДЕЧЕВ
181 Създадено: 2024-12-23
За въвеждане на забрана за използване на пиротехнически средства на територията на България
17644 Създадено: 2020-12-30
НЕ на родителското отчуждение и ДА на споделеното родителство
635 Създадено: 2023-12-14
Задължителни, БЕЗПЛАТНИ ранни генетични тестове за всички бременни!
111 Създадено: 2024-12-16
НЕ на преместването на кучетата от "Асенова крепост"
99 Създадено: 2025-01-10