да спасим Морската градина!

Гост

/ #56

2012-04-01 19:30

Привет!

Като зная състоянието и политическата неграмотност в България, комбинирана с твърдо заелите ключови места в управлението на страната мафиотски структури, не бих желал да коментирам конкретно, но ще ви кажа, че няма да ви бъде лесно.

Подобна борба е борба срещу вашата мафия, респективно правителството и е обречена на неуспех.
Промени може да има САМО, ако се обърнете за помощ към институциите на Европейския Съюз или Щабквартирата на Обединените нации в Женеве, Швейцария.

Въпросните организации и ведомства могат да натиснат правителството и то да клекне, но ако си мълчите, по един или друг начин няма да постигнете нищо. Опитите за промяна вътре в държавата ще останат без резултатни.

Така че кураж и повече смелост. Точно поради тези идиоти и техните последователи напуснах България и намерих онова, за което дори не съм мислил, че може да съществува - спокойствие, сигурност, добра работа и устройване на децата ми, които вече изкарват парите си и имат техни домове в Ню Йорк Град и Мак Лейн, Вирджиния.

Съжалявам за България, но сам избрах пътя на запад още през 1993 когато ми стана ясно, че НИЩО не може да се промени и нищо добро не очакава българина.

Оказа се, че и без да питам Баба Ванга съм познал.

С уважение,

Стефан Бонев