Да_подкрепим_Илко

Гост

/ #314 Re:

2012-03-14 19:24

#307: -  

От всичките безумни коментари се натрапва един извод - виновен е този, който е бил употребил алкохол. Това означава, че всеки, който се е напивал по презумпция е кандидат-убиец! Това означава, че цяла България  влиза в тази категория, защото аз не познавам човек, който поне веднъж през живота си да не е прекалявал с алкохола!

Основният въпрос, който всички вие - станали автоматично защитници без да имате никаква представа от реалните събития, трябва да си зададете е следния: Как при "самозащита" един човек наръгва двама В ГЪРБА и посинява лицето на трети? Как при "самозащита" този човек не е получил наранявания? Как този човек, който кротко си е спял, е заснет от камерите, когато слиза при охраната, че е напълно облечен, дори със суичър и обут? Може би спи с дрехи и обувки?  Как този човек, един ден след като хладнокръвно е убил един човек и пребил други двама има наглостта да намига на репортерите и на камерите? Може би се изживява като герой, подобно на убиеца на 69 младежи миналото лято в Норвегия?

Аз също съм родител на деца на същата възраст и не мога да приема за нормално на тропане и разбуждане през нощта да се реагира с хладнокръвно изваждане на нож, ръгане наред и убийство!!! Вие дори не се замисляте, че убитите можеше да са повече, тъй като и братът на загиналото момче е ударен с нож в гърба!!!

Срамота е да се подкрепя употребата на нож заради смутеното спокойствие на един човек! Това означава, че всеки, който не може да спи заради шумен купон на съседите отгоре трябва да извади ножа и да отиде да ги коли!

Хора, върнете се в реалността! Не защитавайте никого по презумпция - заради това , че ви е съгражданин или баща му ви е колега или защото не обичате пияните хора!