Дворът на ПМГ „Васил Друмев“ на учениците!

Олеле

/ #86

2016-04-15 05:08

Хе-хе, сериал не, ами - цял сезон. И всичко е дирижирано от кликата на Петър Христов, който така и не можа да прости, че някой друг се е сетил и е купил парцела преди него. И всички тука будни и съвестни граждани са повлечени от платените акции срещу малкото останали независими строители - днес Георгиев, утре бай Илия и така, докато остане само бизнес групата около Лактимата.

Тъжно и позорно - чисто политически игри, облечени в декора на "гражданското общество". Като се има предвид, че едни и същи лица пишат и се подписват в подписката по няколко пъти!

Бяр разтревожен и аз от ситуацията, влязох тука и едва тогава видях, даже от приложените снимки, за какъв "двор" на ПМГ става дума и се отвратих от плитката агитация! Без мен в подобни политико-икономически провокации...

Заб.- Много ми е чудно само "будните и съвестни" граждани защо не обръщат внимание на споменатото тука унищожаване на цял един парк в центъра на нашия град (софиянци са ми ясни с техните настроения), ами са се вторачили в бетонния ъглов къс на училището - или приказката за сламката и гредата?!

НАРОДЕ???