Дворът на ПМГ „Васил Друмев“ на учениците!

Лора Милева

/ #85 Re: #82

2016-04-14 19:13

#82: -  

В отговор на Гост и коментар #82:  бих написал. ООО....не разумний ю(у)роде,като чета колко кондензирана злоба витае ,като облак от Чернобил  и как плюете и обиждате по всичко, доказвате за пореден път максимата за българина и злобата, която го самоунищожава! Каквото и да ти се даде все не ти е достатъчно, все те мамят, все си прецакан, все те боли нещо и не ти се работи, все те мързи, все парите не ти стигат, все са ти платили малко за работата която си претупал , или с едно изречение.... "Мене не ме яд дека на мене ми е зле, а дека на Вуте му е арно"!То не бяха общински съветници, кметове бивши и настоящи, училищни ръководсва, строителни предприемачи, собственици на имота, главни архитекти, наредени и насолени , като "Свински черва"...какъв народ сте бе?То цял сериал му спретнахте по нашенски! Нали уж всички сте бивши ученици на най-елитната гимназия. Къде ви се стопи елитарното възпитание или минахте по тънката с пищовите. Какво направихте всички Вие  за тази гимназия- персонално, или стигнахте до търкане на кълки по чиновете ? Как след всичко което се написа и се тиражира въобще си представяте, че обиждайки заслужавате да бъдат уважени желанията , и съответно някой би направил нещо с обществена полза за Вас- бивши настоящи и бъдещи ученици! За да получиш първо трябва да дадеш! Тук има само недодялана злоба без капка толерантна мъдрост. Съответно изисквате морал, и ако може -мощни дарения на готово! В бизнеса  трябва "хладна глава" спомена снощи Шарлопов в предаването си- емоциите са за сапунените сериали, и независимо от всичко, човека излиза човечен. За разлика от много други строителни предприемачи в този град  се опитва да е полезен, макар и неразбран , като такъв. Дори не мисля че има за цел да продава и да печели , доколкото чувам сградата ще е в полза на учащите като общежитие. Видях  , че е правил и безвъзмезни ремонти на църкви, и то не с цел да изкупува вината си (както веднага ще захапете), а благотворително - нещо с което не е афиширал никога. Кой от всички вас ще похарчи  спестяванията си  за скъпите ремонти по гимназията? И колко точно ще му се ОТКИНЕ....и ако случайно някой вземе че се бръкне, държа да го оплюем пак, ама Дружно както си знаеме ПО- НАШЕНСКИ!!!