Протестна нота против НЕЛЕГИТИМЕН Консултативен съвет към ДАБЧ

Лила Кара

/ #33 Злоупотреба и престъпно поведение цари във вашите редици, другари от Гърция, Семейство Анастасови.

2016-03-01 00:16

Аз съм Лила Кара. Винаги пиша всичко на български, включитено и името си. И във Фейсбук съм с име на български. "Големият компютърен специалист". който ме е "добавил" в тази подписка, не е обърнал внимание, че аз НЕ пиша с латински букви въобще, защото знам граматиката на българския език и не крия грешки зад латински букви! .
Аз съм член на този Съвет и никога не съм подписвала такава петиция. Тук има престъпление. Това не е просто група, а Подписка, Петиция. Присъствието ми тук се зачита за подпис, затова аз считам добавянето ми без мое съгласие, за престъпление. Със сигурност има злоупотреба и с лични данни, какъвто е имейл адресът ми. 
Познавам един компютърен специалист, за кратко ми беше виртуален "приятел", кръстил се е във Фейсбук, "Семейство Анастасови". Той се перчеше по време на краткото ни "приятелство", че работи за Фейсбук и може да взема решения от името на Фейсбук, да наказва, да коригира, да ... да дерибейства. Това му поведение ме кара да мисля, че той има много активно участие в добавянето на моето име в тази Подписка. Още повече той е веднага след мен в списъка на подписалите се. 
Създателят на Петицията незабавно да заличи моето име!