ПЕТИЦИЯ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ОБЩИНСКИТЕ КОНЦЛАГЕРИ ЗА КУЧЕТА

Гост

/ #178

2016-01-26 11:30

Отношението към тези животни в общинските приюти е равносилно на садизъм :( , но такава ни е скапана държавата, източват се милиони левове отпуснати за животинките в тях , а всъщност отиват незнайно къде, най- вероятно за коли , вили ... на управителите на тези приюти, персонала е жесток, груб и към хората пожелали да влязат там да видят животните, а представяте ли си какво се случва с милите , нещастни животинки. Един подобен приют е този в Габрово, исках да осиновя едно куче от там, след един сърцераздирателен пост в една група във фейсбук и писах на лично , отговориха ми някакви доброволци , които първо казаха , че е там, организирах транспорт и всичко, защото ме предупредиха , че животното е вече месец там при максимален срок две седмици и съдбата му скоро няма да е ясна и изведнъж кучето го нямало, питали те, но от приюта не им казали нищо, надявам се да е осиновено , а не поредната умряла в мъки или убита животинка :( . ВЪЗМУТЕНА съм , не бясна съм , тая кретения и безхаберие трябва някога да спрат. За един народ се съди колко е цивилизован, не по друго, а по отношението към слабите и беззащитните , в случая - животинки