ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО

Гост

/ #280

2015-12-02 16:56

Не виждам до сега каква е ползата на обикновенният български народ от членството ни в Евросъюза и НАТО.Нито се е подобрил жизненият ми статус,нито се чувствам защитен и в безопасност в собственната си страна,даже напротив. Евросъюза ни налага какви ли не забрани и наказания за неизпълнение на тяхни указания,а държавниците ни с цел да угодят,само козируват и вдигат цени и данъци.Каква ми е ползата от магистрали и тем подобни,след като едва свързваме двата края и двамата работим със съпрута ми,а парите не стигат само за данъци ток вода и т.н Според думите на нашия премиер,щом имаме кола,жилище/което цял живот изплащахме и за да си купим най необходимите неща,винаги сме били с каси и кредити/,телевизор,че имаме ток и вода,значи живеем едва ли не в разкош.Вчера от думите на премиера ни разбрах,че който пуши,яде сланина и пийва,не трябва да се лекува по болници и незнам какви още глупости....Интересно защо плащаме данъци,осигуровки,здравни,пенсионни и т.н.Значи трябва да живеем като последните изпрошляци,но да плащаме Европейски данъци и такси.А тези пусти заплати не мърдат на горе,както и мизерните пенсии,с които се гърчат нашите родители.Нашето поколение така си заминава,нищо хубаво не видяло от така наречената демокрация.Яд ме е само,че и децата и внуците ни нищо хубаво няма да видят.