За изселването на "цар Киро" и родата му от Катуница и България !

Гост

/ #437 .

2011-09-26 02:01

sujelqvam no samo latinica imam za v momenta

ta ... stava vapros che dragite ni gospoda ministri politici ne vzimat pod vnimanie fakta che durjavata ni izhranva tezi bezhaberni gurla koito samo akat vurhu durjavata ni i nie danakopladcite sme oshteteni za da moje da ima za tqh a kogato vuprosa opre do nas e kakvo tolkova che edin bulgarin mizerstva davaite na getata da ima za tqh postroite im kushti zamaci da ne plashtat tok i voda zashto nali bulgarite im gi plashtame fakta che bulgarkite q rajdat q ne za tqh pomoshti KU* no neka cigankite pravqt i razvujdat po 5/6 cheda za tqh na vsqko dete po 200/300 lv i rajdat po na 12/13 fakt e che seksa s maloletni e prestuplenie da ne govorim za rajdaneto na tazi vuzrast i ide rech ot kade podqvolite se naseliha tezi murgavelkovci koito se narichat bulgarski cigani takova ponqtie nqma che nqkoi ot tqh edvam edvam govorqt ezika i jiveqt v kolibi postroili si sami bez da sa plati za tqh se naricht bulgari damn dragi politici molq razberete che idva momenta v koito na vsichki shte im omruzne nqma ooneta nqma usa nqma kitai bili sme pod robstvo vekove vekove mulchane no nakraq se vidq svobodata shte se sluchi sushtoto godini vsichki mulchat no vijda mu se kraqt vidqhte kak izgorqha 3/4 kushti postroeni s mrusni pari ako iskate da nqma kruvoprolitiq prosto pokajete za kakvo vi e glasuvano doverie bai todor go nqma veche JALKO pone imalo rabota za vsichki i vsichki bili dovolni i shtastlivi kato v prikazkite ama na vsqka prikazka ima krai sega rabotete kato robi dragi bulgari i izhranvaite romskoto naselenie neka se mnojat .... za eksperiment vi trqbvat milqrd ot tqh li ? kak edna durjava da e dobre opravlqvana sled kato q opravlqvat 500 choveka i vseki stroi hoteli i zamuci emi na radvam se che narodat moje da napravi pone nqkolko choveka shtastlivi jalko che geroite ni umrqha jalko che ne mogat da sa tuk sega za da kolqt tozi put ne turci a svoi .... jalko che horata jiveqt s mechti za po dobro no na "shefa" ne mu puka e molete se na bog toi shte spasi "blajenni sa nevejite" !