Максимална ефективна присъда за Е.Ковачева и реформи в АГ сектор

Гост

/ #1451

2015-04-29 06:23

Хора за тези които не са гледали видеото само си представете 100 килограма побеснял слон и 3 килограма бебе. Но и адвоката на изрода как може да се съгласи да я защитава и да обвинява медиите, че са разпространили записа. Нека хората да знаят защото ако това нещо не беше видяно от хората, колкото и да е гнусно /едно е да видиш, друго е да чуеш/ пак щеше да се говори 3 дена и всичко да се потули, а така да се надяваме да има възмездие. Ами тази "Реномирана" болница??? Къде е дежурния лекар - "заслужена почивка" Абе ти си на работа, ако трябва на всеки час ще обхождаш стаите, а не да легнеш да спиш и ако има нещо спешно да те събудят и да действаш. Според мен сега трябва и "реномираната" болница да я разпердушинят - гледах новините и изказванията на колегите и плакали били и възмутени, сега са възмутени, а къде са им били мерките преди това да се случи и тук обвиниха медиите, че прекалено много са раздухали случая. така трябва да бъде за да знаят хората и като няма инстанция която да ни защитава ние сами да предприемаме мерки и да се защитаваме. Успех на събирането на 3 май, аз съм от провинцията и за съжаление нямам възможност да присъствам, но Ви подкрепям хора. Успех!