Максимална ефективна присъда за Е.Ковачева и реформи в АГ сектор
Гост |
/ #730 Re:2015-04-25 15:56ТОВА И ЖИВОТНО НЕ БИ ГО СТОРИЛО - та те дори намират -спасяват и отглеждат деца !!! Това заради силен рев ли е - зверско отмъщение ли е - заради родилка - изневяра ли е - заради лошо отношение от родилка към акушерка ли е - безпричинно ли е или на психична вълна ??? ???? КАТО Я ИЗНЕРВЯЛО ДА СИ Е ПИЛА ХАПЧЕТО - ХАПЧЕТО - А И ТАМ НЕ И Е БИЛО МЯСТОТО НИКОГА - ЩОМ НЕ МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖА НА ПЛАЧА НА БЕБЕТАТА !!! ЗА ДА Е РЕВЯЛО СИ Е ИМАЛО ПРИЧИНА - ДА БЕШЕ МУ ПОПЯЛА- ПРЕГЪРНАЛА - МАСАЖ ЧЕ - ВОДИЧКА ДА МУ БЕШЕ ДАЛА ИЛИ ПРИ МАЙКА МУ ДА БЕШЕ ГО ЗАКАРАЛА - ТЯ НЕ СИ Е ОБИЧАЛА ПРОФЕСИЯТА ! ГЛУПАЧКА -БИХ Я ТЪРКАЛЯЛА ПО -СТЪЛБИТЕ И ПОДА С КОСИТЕ !!! НЕВИННИТЕ И ДЪЩЕРИЧКИ -КАКВО ЛИ ГИ ЧАКА ГОРКИТЕ ??? За мене тази е луда и чудовище - няма значение коя е тая - ако ми беше пребила моето дете - със собствените си ръце щях да я удуша - докато издъхва в ръцете ми особено - ако я видя в този момент над детето ми да го души и удря с юмруци - сигурно и место здраво нямаше да и оставя по -тялото - но щях да я убия -вярвайте ми хора - и вие бихте сторили същото за вашето скъпо същество -но и да не беше моето -пак щях да го направя в родилното !!! Изродка мръсна - чудовище - демон -дявол мръсен- чак сърцето ме стегна при казаното по - телевизията и видените кадри -които уж нямаше да ги публикуват гадини - въпреки - че съм млада но -имам 2 дъщери и съм много чувствителна на тема деца - затова мразя новините - няма нищо добро в тях - но фейз бука ти го натрапва още повече 24 часа !!! А- тя е безчувствена майка - Боже- то можели да се нарече майка това чудовище ???? На две КАПЧИЦИ дъщери - цялата им репутация срути за цял живот- без да са виновни горките - УЖАС - как ще им обясни и какво извинение ще им каже - за тези нейни излияния върху малко новородено бебе ???? А- КАТО ВИДЯТ КАДРИТЕ - КАКВО ЩЕ ПРЕЖИВЕЯТ МИЛИТЕ ????? За какъв затвор ми говорите? ЗА КАКВИ ГОДИНИ -ПОДИГРАВКА ???? Така ще я заболи ли нещо - ще почуства ли неговите мъки - на родителите болките - ще викали - както то е викало през цялото време - ЩЕ ВИСИ ЛИ С ГЛАВАТА НА ДОЛУ -КАКТО ТО ВЕСЕШЕ МИЛОТО - ЩЕ И СТИСКАТ ЛИ ГЛАВАТА - КАКТО ТЯ МУ СТИСКАШЕ НЕГОВАТА -ИЗРОДКА - ЩЕ СЕ РАЗБИЙ ЛИ ПСИХИКАТА- КАКТО ТЯ МУ Я РАЗБИ - ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ОТ БЕБЕ - ДО ГОЛЯМА ЕДИН ДЕН ???????? ! Тая с камъни трябва да се убие публично - затвора е лека присъда и ще я хранят тая грешница - отрова да и сложат в затвора - да се мъчи - да се гърчи и докато спи кошмари да сънува - да плати на родителите толкова пари- колкото един ден детето да няма травми в живота си - но на дали -това остава за цял живот в мозъка на детето - НА РОДИТЕЛИТЕ - БЛИЗКИТЕ И РОДНИНИ !!! Милата какво е преживяла от тая психарка болен мозък !!! МОЛЕТЕ СЕ ХОРА - ДА НИ И ИЗВАДЯТ СВИДЕТЕЛСТВО - ЧЕ изглежда наистина на луда- по снимките и в профила !!! ТЯ Е ПСИХИЧНО БОЛНА -КАКТО ТАКА ВСИЧКИ ГИ ОПРАВДАВАТ И ПУСКАТ НА СВОБОДА !!! Не знам кой има файда от тези кадри да бъдат излъчени в нета - а по -новините се съобразяват ДА НЕ ГИ ПУСКАТ - но тука нещо целят- някои журналисти !!!! Нали нямаше да ги качвате - някой ви е платил нали гадове ??????? ! ТОВА - което видях е една психично БОЛНА ЖЕНА - болен мозък - чудовище - което отиваше да пуши и пие кафето си- след чудовищен бой - над новородено бебе и самозабравяща за камери - отключващо агресията и в професионалния и стаж - тя - е пребивала и други деца съм повече от сигурна - когато е нямало камери навремето !!! Не - че тук след като е имало е имало голяма файдата - след като никой не следи денонощно камерите и засилена проверка в отделението - е нямало никога !!! При такава напрегната професия - винаги трябва да има надзор в отделенията !!! Представям си какво е в хирургическото отделения дето умират хора -ужас !!! Виновни има и то доста - тя е болна отдавна -но е криела всичко- всички са го почувствали някога - но са мълчали - прегледи никакви от 20 години -психо тест и проверки по- отделения -никой не прави- мерки се взимат при нещастни случаи - при свършен факт вече -а не предварително - това е държавата ни - куку сме всички - щом държавата не мисли за нас !!! КУКУ ДЪРЖАВА - КЪДЕ ВИ Е КУКУМИЦИНА ДЪРЖАВНИЦИ- КЪДЕ НИ Е ДЪРЖАВАТА - КЪДЕ НИ СА ПРАВАТА - КЪДЕ НИ СА ЗАКОНИТЕ - КЪДЕ НИ Е СПОКОЙСТВИЕТО - КЪДЕ НИ Е ГОРДОСТТА - КЪДЕ НИ Е СИГУРНОСТТА В ДЪРЖАВАТА -КЪДЕ СА НИ ДЕЦАТА ?????????????????????????????????????????????????? |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
11787 Създадено: 2024-10-12
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
3574 Създадено: 2024-11-09
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2934 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
2330 Създадено: 2024-11-05
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11109 Създадено: 2024-06-24
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
1182 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
890 Създадено: 2024-11-01
За отстраняване на Зорница Ангелова от ръководството на 22 СЕУ София
768 Създадено: 2024-11-08
Петиция в подкрепа на проф. д-р Андрей Захариев за възстановяване на работа след незаконно уволнение в Стопанска академия "Д.А.Ценов"!
644 Създадено: 2024-11-09
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
626 Създадено: 2024-10-29
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
435 Създадено: 2024-10-24
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1474 Създадено: 2024-09-30
Свобода на словото, свобода на творчеството - не на агресията пред Народния театър "Иван Вазов"
419 Създадено: 2024-11-08
Промени в образованието на децата със СОП
617 Създадено: 2024-10-18
Не на насилието над бездомни животни!
275 Създадено: 2024-10-26
Община Аксаково да постави "легнали полицаи" пред пешеходните пътеки
150 Създадено: 2024-11-06
Възстановяване на Г-жа Касабова на позицията директор в ОУ К. Арабаджиев, до провеждането на редовен конкурс и назначаването на законен заместник.
231 Създадено: 2024-10-20
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8759 Създадено: 2024-04-12
"Архитект Димитър Гочев: Подкрепа за студентските права и качество на обучението!"
116 Създадено: 2024-10-23
Оставка на Васил Василев - Директор на Народен театър "Иван Вазов"
2613 Създадено: 2023-04-04