СРЕЩУ АНТИНАРОДНАТА СДЕЛКА С ХРАМ-ПАМЕТНИКА"АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ"

Гост

/ #7

2014-10-12 17:05

''Неизбежно православната ни църква ще умножава значение, влияние и имоти,''Не разбрахме защо й са на църквата народните имоти или т.нар. "частна-държавна'собственсот хахах Това нашите 'духовни'водачи май го измислиха, Те не знаят ли, че БОГ това е ДУХ, СКРОМНОСТ, ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ, ЩЕДРОСТ - делиш и даваш последния си залък на страдащите.. Сегашните свещеници (повечето) нямат нищо общо с БОГ, те са примитивни консуматори, бизнесмени, хитряги..Алчни индивиди, криещи се зад религията...Тези охранени "духовници" дори имаха наглостта да говорят и срещу Ванга - жена, ковто само е правила добро на хората. И тези същите дори си позволяват да плюят учителят ДЪНОВ, който живееше в пост и молитва, в бедна стаичка, остави богат живот и уважение в Северна Америка и се върна в Отечеството, да живее в мизерия и унижения, но и да помага на Народа си;Един невероятно силен ДУХ, който се уважава по цял свят. Дори физически да не е с нас в този труден момент за България и Българите неговият ДУХ е с нас и около нас. Учителю, благодаря ти, че ми спаси живота и беше с мен в най-трудните моменти в живота ми в България и в емиграция!!! Делото ти ще бъде продължено, защото служи на всички хора, дава им щастие, вяра, здраве и ЛЮБОВ!!