В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста

Петя

/ #493 ....

2014-06-27 08:52

Здравейте, искрени съболезнования за семейството и приятелите на загиналото момче. Не живея в града повече от 10 години, не познавам Николай, но чесно казано нямах и хубаво мнение за него. Надявам се обаче извършителите на убийството му да си понесат последствията. Целта на поста ми е да се обърна към момичетата, които се изживяват в по-горните редове като най-големите му любови. Аз никога не съм имала връзка с обвързан или женен мъж и може би за това не ви разбирам и оправдавам, но съгласете се, че е твърде недостойно и отчаяно от ваша страна да пишете глупости на място, на което законната му съпруга ще прочете. Имайте поне капка самоуважение и запазете станалото между вас и покойният за себе си. Жал ми е, че аз съм тази, която трябва да ви го каже, но вие сте били използванни.. най-вероятно също като подстрекателката на убийството. Останете си със спомените и не ги навирайте в лицето на тая жена, която му се води законна, защото за разлика от вас на лицето на това момиче се четат и любов, и уважение, и адска болка. Адски симпатична ми е и бих й дала съвет, ако позволи, да си изживее мъката, колкото време е нужно, но да не загърбва личният си живот и да продължава да диша с пълни дробове. Сигурна съм, че ако Николай е бил човекът, който го описвате най-много би искал Вие и семейството му да продължите по пътя си. Искрено се надявам при следващото ми повесещение в Дупница да се размина с Милена по улицата и да я видя усмихната и поне малко щастлива. Успех и развитие по делото желая!!!