В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста

Анна Йорданова

/ #465 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-31 06:13

#463: - Re: Re: Re: Re:

"Не защитавам никого. Вярвам му защото го познавам, като колега,.."

Не личи да е така. Това, че го познаваш, моментално доказва, че не е убил човек? Много силна логика! Предполагам и с такива жалки защити ще излязат в съда. Хайде, сега, като го познаваш, си го представи много добре как пребива човек и го ръга n-ти брой пъти по цялата горна част на тялото един след друг, без да спира, а после виждайки как кръвта на човека изтича със страшна сила, си събира оръжията на престъплението и си тръгва. ТОВА НЕ Е ЛИ УБИЕЦ? Ако са такива всичките ти приятели и колеги, наистина искрено те съжалявам, че си сред такава долна прослойка...

За пореден път ще кажа, а и вероятно още доста пъти ще ми се наложи да го повторя заради вас глупавите хора, които цял живот ще си останете манипулирани, че когато не знаеш нещо от първо лице, нямаш право да сочиш с пръст и да представляваш източник на информация! "Аз чух", "един ми каза", "така се говори" се нарича спекулация. Ако излезе човек с името си за да каже "аз бях там", "аз видях", "аз знам", това може да бъде факт и доказателство, прости ми народе!