Да защитим правата на децата си!
Гост |
/ #802014-04-26 15:35Подписвам с две ръце. Моето дете все едно не е дете в България. Детски не сме виждали до сега. Въпросът е принципен - не може всяка циганка с детски за всяко едно от многобройната и челяд, а българките трябва вече да сме на ръба на оцеляването, за да вземе майката детски. Нашите деца не са ли деца в България или само циганчетата са децата на България. Защо ми излизат по новините и ми казват, че за да живее един човек в България нормално му трябват 560 лева чисти пари на месец , а за определяне дохода за детските ти искат брутен доход на семейството и като си отгоре, никой не те пита чисти колко вземаш, защото 33% от цялата тази брутна сума отива за данъци. За да се получат в едно 3-членно семейство чисти доходи от 1200 лева, то брутните са 1800 лева. Това е минимума за нормално съществуване. А те ми смятат доходи от 700 лева брутни, че да има детски при едно дете. Стига вече само за циганите в тази държава. Ето вчера се говореше за 16-годишна ромка от Хасково с 3 деца и доход 1100 на месец заради детски, майчинство и т.н. А ние българите пълзим като мравки от тъмно до тъмно да си облечеш детето, да си го нахраниш, да го изучиш, да му осигуриш спокойно и нормална среда на живот и от държавата нищо, нищичко.И моля някои потребители да не ми изтъкват неща като : Ама тя държавата не ви е длъжна. На такива хора мога да кажа само едно - ние всички сме държавата! Държавата не е някакво субективно понятие. Аз, ти той - ние сме държавата. Нашите данъци отиват в хазната. Но от там за нас не излиза всичко - то или се краде или се дава по грешно направление. Нима държавата у нас не ми е длъжна, а останалите държави в ЕС са длъжни на своите граждани. Как във всички държави се дават подобен вид подпомагания за децата и то за абсолютно всички деца, само в нашата България не може. И накрая ми излиза някой, който ми казва, че държавата не ми е длъжна. На германците им е длъжна, на французите им е длъжна, на холандците им е длъжна, но на българите не е! От къде я извадихте тази логика не знам! Ами като не е длъжна държавата защо налива толкова пари в ромите, които по цял ден спят и по цяла нощ само маанета и ракия. На ромите ли е длъжна държавата? Поне едно е сигурно - ако на мен лично ми дадат детски , аз ще ги похарча за тетрадки, за книжки, за дрехи и обувки на детето, не за ракия и цигари. Няма такава държава! |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
НЕЗАБАВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТА СИМОН МИЛКОВ И ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ!
6710 Създадено: 2024-12-04
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
1388 Създадено: 2024-11-22
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1173 Създадено: 2024-11-26
Петиция срещу разпространението на вестник „Красиво Попово“
814 Създадено: 2024-12-05
Петиция в подкрепа на Златина Иванова- директор на училище, бореща се срещу олигархичния модел, застигнал българската образователна система
812 Създадено: 2024-12-14
РУСЕ ИСКА ДА ДИША. НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ГАВРА С НАС И ДЕЦАТА НИ! ПРИНУДЕТЕ „МИРИЗЛИВЦИТЕ“ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ!
695 Създадено: 2024-12-08
Подкрепа за проф. д-р Галина Лардева като арт директор и куратор на Национални есенни изложби, Пловдив
666 Създадено: 2024-12-04
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12577 Създадено: 2024-10-12
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11628 Създадено: 2024-06-24
Отворено писмо от група читалища относно резултатите от Програма „Читалища“ на Министерство на културата публикувани на 9 декември 2024 г.
355 Създадено: 2024-12-17
Основен ремонт на отсечка /2,3км/ от път с номер VAR 2028 /от с. Долище до гр. Варна/ непосредствено след кръговото посока с. Долище
350 Създадено: 2024-12-16
В подкрепа на служителите в магазини и супермаркети
332 Създадено: 2024-12-20
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
288 Създадено: 2024-12-03
Гражданите на Pазград против скъпата вода.
656 Създадено: 2024-01-05
За по-адекватни мерки за българските майки и деца
271 Създадено: 2024-12-17
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
1441 Създадено: 2024-10-25
Допълнителни средства за Национален фонд „Култура“, заложени в т. 5.2, чл. 1 на Закона за държавния бюджет за 2024 г.
222 Създадено: 2024-12-02
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
772 Създадено: 2015-10-22
Спасение на животните във Велинград
171 Създадено: 2024-11-30
За здрави деца, аз имам кауза една!! Нашите деца имат право на здравословна храна и ние родители и институции сме отговорни за това!
160 Създадено: 2024-12-10