В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста

Гост

/ #371

2014-04-16 17:27

Ne poznavah mnogo dobre Niki , no tova , koeto sam vidqla mi beshe dostatachno da razbera , kolko lachezarno , usmihnato , zabavno i izkluchitelno krasivo momche e toi . Vinagi mi beshe priqtno da si pogovorq s nego. Daje i nai kratkite i chisto obiknovenni razgovori vinagi predizvikvaha usmivka na liceto mi . Za men Niki beshe po razlichen ot horata , koito sam sreshtala imashe neshto v nego , koeto te grabva vednaga.Moje bi rqdko sreshtanata mu krasota ili angelskata usmivka , koqto pritejavashe , a moje bi savkupnostta ot vsichko tova. Prez celiq ni jivot preminavat mnogo hora ima nqkoi s koito si izjivql dosta neshta provel si bezbroi razgovori , no sled vreme nqkak si spomena izblednqva , no spomena za tova momche , koeto poznavah ne tolkova dobre shte ostane zavinagi  , tova koeto sam vidqla v nego i do tova , koeto sam imala vazmojnost da se dokosna nqma da zabravq , to ostava v sarceto mi ... Dano ima spravedlivost za Niki do kolkoto e vazmojno , zashtoto kakvato i da e tq nikoga nqma da e dostatachna za tova , koeto prichiniha na nego i na  vsichki , koito go obichame .