ДА ПОДКРЕПИМ БИОДИНАМИЧНОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ В НАУЧНИТЕ СРЕДИ

Изида

/ #12 Re: Re:

2014-03-16 16:27

#11: - Re:

Тогава може би ще ни обясните на нас  непросветените, как плевелите се размножават и умножават чрез силите на Луната и как когато се оставят само под действието на останалите сили /които не идват от Луната/се слага граница на тяхното размножаване. :)  Въз основа на каква информация знате, че растението има  астрално тяло /впрочем това нещо не се ли  среща само в художествената литература тип мистика/ , или сте го научили от лекциите на професор Каров. За какви силови течения в еленовите/кравешки/ рога става дума не можах да разбера. Някакви космически ли са, въздушни ли, какви точно. Помогнете ми да разбера след като вие сте учен специалист по това. Предполагам сте наясно защо "биологично-чистата" продукция е по-скъпа. Добива е в пъти по-малък, има лош търговски вид, не издържа на транспортиране и изисква много ръчен труд.

Знаете ли, колкото повече се зачитам в подобна литература, толкова повече вашия проект ми  прилича на лоша версия на филмите Приложна магия и Вещи в занаята. Бихте ли публикували тук заглавието на проекта и методите чрез които смятате да постигнете практически резултати. Не случайно ви запитах - хората който подкрепят с имената си проекта Ви, изобщо знаят ли какво подкрепят. Това ли трябва да работят българските учени при положение , че в цяла Северна България не се сее и един български сорт пшеница - чуждите сортове отдавна са изместили българските.

П.С.

Искам да знам дали да накарам работниците си да ловят колорадските бръмбари в картофите за да мога да ги кримирам и да ръся нивата с пепелта им, или е по-изгодно да варя ларвите им и да зареждам с водата пръскачката. Ще се радвам да публикувате нещо по този въпрос.