Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Гост

/ #1694 Re: Re: Re: Re:

2011-06-16 00:44

#1690: vall - Re: Re: Re:  

Mnogo mi e interesno ,bih iskala da nauça na kolko ste godini gospojo,prava ste horata tryabva da se posreştat po drehite i da se izpraştat po uma.Znaete li çe na vremeto niye byahme slagani na po dolno nivo daje ot negrite v AMERİKA.NAŞİTE OTSENKİ BYAHA VİNAGİ PO NADOLU NA TEZİ NA PETKO,MARİYA İLİ NA PEŞO.Ne iskate da rajdate poveçe ot 1 dete,sakış na vremeto mnogo rajdahte ,çe sega vi se dorajda vtoro dete ,ne bıdete smeşna molya vi .Navremeto na mayka mi i dadoha zlaten madalyon i statuetka za primerna mayka çe e rodila 3 detsa hahahaha ,napravo mi se puka ot smyah ,MARİYKA NE E PRİMERNA MAYKA İMA EDNO DETE:)))))))))))))))Zaşto moyat narod rajda vse oşte 2-3 detsa kakto BEŞE PREDİ,da vi kaja li zaşto,zaştoto na poleto rabotiha hasan, ayşe,mehmet,a İVANÇO İ MARİYKA SEDYAHA NA MASATA İ BYÜROTO İ BROİHA ŞTAYGİTE ili davaha zaplatite na MEHMET İ EMİNE.Kogato prez 1989 stana tıy kazanata togava GOLYAMA VAKANTSİYA i niye se preselihme vıv TURTSİYA propadna ekonomiyata na Bılgariya .Zaşto ,zaştoto domatite ostanaha na poleto,tütünıt go raboteşe samo AYŞETO a ne mariyka,kravite ostanaha gladni.Niye sme 3 sestri başta mi trıgna na pıt na 10 .01.1990 sıs po 1 kufar na rıka sıs belezi na KAMŞİK po gırba  i sıs 300 dolara .Prez zimata ,navsyakıde beşe pobelyalo ot snyag az byah na 19 godini sestrite mi na 15 i na 10 .1 godina rabotih kato obşt rabotnik posle uşih poluvisşo,posle visşo i sega rabotya v İATANBUL imam hubava kışta ,kola 2 çudesni dışteri i lübim mıj.Jiveya si razkoşno dobre no nikoga ne zabravyam rodnoto si myasto,dobrite mi sısedi bılgari,nişto çe ima takiva FÜHRERİ kato siderov ,bog şte im dade zaslujenoto,az vyarmam v tova .Şte doyde vreme ,müslümanite şte vdignat glavi i şte se proleyat pak po pıtiştata i viye şte si ostanete sıs BOGATİTE ROMANİ koito po tsyal den şte vi puskat na visok glas çalga çistak çıstak i şte vi igrayat küçetsi.AKO DO TOGAVA VİYE GOLYAMATA RODOLÜBKA ne izbyagate na çujbina,kakto mnogo rodolübtsi kato vas................!!!!!