Да подкрепим Ивайло Кортезов!

Гост

/ #41 Послание от г-н Ивайло Кортезов

2013-12-13 22:27

Ивайло Кортезов:
По груби оценки до момента съм написал около 8000 (осем хиляди) задачи, почти всички от които на по-високо интелектуално ниво от тази, с която се опитват да ме свържат, и животът няма да ми стигне да обяснявам мотивацията ми, когато съм писал всяка от тях, камо ли да пиша нови. Всички деца (и малките, че и доста по-големите), които съм наблюдавал (а те не са малко), при срещата си с въпросната задача виждат в нея математиката и нищо повече. Просто се захващат да я решат и са щастливи, ако успеят. Тези, които са чули за медийния шум, питат удивено: "Ама какъв им е проблемът на тези хора с тази задача?" Удивителното е, че всички използват именно тези думи. Политиката е безкрайно далеч от детското съзнание. Политизирането на въпроса е безсмислено и не помага на никого, минимизира Общовешкото Щастие и не минава през филтъра на добротата.
Благодаря на медиите за вниманието тази седмица, но моля това да бъде вече прекратено.
Ще помоля всички мои приятели тук да разпространят посланието ми в социалните медии.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...