До Борис Велчев - За запазване на имунитета на Волен Сидеров

Гост

/ #103

2011-05-26 07:46

Много е страно , как никой неспоменава за това цхе по селата от Пловдив на югоисток вецхе не се говори български език и не само цхе не се говои но и разни депотати от ДПС изнасиат реч на турски език което, е забранено от закона , обаче на тях никой не им сваля имунитета и даже не им се търси никаква отговорност !Миналата година ходих до Перперикон и решихме да спрем да хапнем в едно село наблизо , имах чувството че сум в Турция , освен турска реч друга не се чуваше , да не говоря как ни гледаха като все едно сме някакви помяри или нещо такова , но и за това никой не казва нищо . Аз не съм против другите религии стига те да не ми се натрапват , неможе в центъра на столицата ни да имаш чувството че си във Турция и неможе да ми излизат на тротуара за да се молят каквито и да са били те . Аз не съм религиозен и всякакви такива действия са в разрез на моето спокойсвие ! Във нито една европейска държава такива проповеди и тем подобни не са разрешени , това се казва нарушаване на обществебия ред !