Да спасим от посегателства конната база в Борисовата градина

Гост

/ #34 Отворено писмо до г-н Димитър Бербатов

2013-06-13 15:17

Отворено писмо до г-н Димитър Бербатов
Здравейте г-н Бербатов,
Пише Ви една българка и майка.
Не защото, футбола е нещо което познавам и харесвам, но като всеки българин, съм горда с Вашите постижения и успехи.
Има нещо което искам да Ви помоля, като човек и родител.
Не правете конната база в Борисовата градина, място за смеха на едни деца, за сметка сълзите на други българчета.
Не бъдете, фиксиран в идеята за мястото на Вашите желания до там, че моето и десетки други деца, да се чувстват излишни в собствената си страна, поради това, че не могат или няма да посещават единственото място за тях, което им дава, радостта от досега с мечтите им, от милите и скъпи за тях коне, от мисълта, че всеки момент там ги чака някой, който ги обича и дарява радост- онези "стари и негодни" според "специалисти" коне.
Тези коне г-н Бербатов, са дарили толкова и само усмивки и красиви моменти на детето ми, които нито Вие, нито който и да е, ще направят за други деца базирани само, на материалната база.
Знаете ли защо? Защото любовта на и към конете, не се определя от материлната база, от заплащането, от скъпите съоръжения.Тази ЛЮБОВ е нещо с което дъщеря ми се е родила и винаги ще носи. Тя и много други деца, ще Ви бъдат благодарни може би повече, за нещо което не сте направили, от онези, за които ще направите в проекта си за Академията.
Не Ви моля за много, моля само да не виждам, отново сълзите в очите на дъщеря си, че някой ще и отнеме, това което обича, в което вярва и където се чувства себе си и добре.
Ако молбата ми като майка е много за Вас и хората, които Ви подкрепят, постъпете както сте решил. Но преди да направите каквото и да е, си спомнете, колко би Ви боляло от сълзите на собственото Ви дете, та били те и за едни " стари коне".
С цялото ми уважение
една майка