ЗА НЕЗАВИСИМ ЛЕВ, РАБОТЕЩ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА

ЗА НЕЗАВИСИМ ЛЕВ, РАБОТЕЩ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА / Съобщения / Съмишленици, благодаря за подкрепата! / Коментари

Гост

2013-08-11 04:33

Не съм икономист и не зная законите, които действат в днешно време, защото колкото и общи да са с известните, имат своята специфика- на обединението на неравностойни партньори в една общност. Ние нямаше да сме последни в листата, ако преди това не беше разграбена държавата- фабрики, заводи, земя, инвентар, машини, средства на труда, природни богатства, ако не беше погубено родното производство и разпилени мозъците на България, ако не бяха погубени моралните ценности на младите. Влязохме боси и голи в един съюз на силните, със свои правила и закони. Поради липса на икономическа и производствена дейност, тотални кражби и данъчни измами,корупция и престъпност, за да отговорим на високите изисквания на ЕС, трябваше да заемаме и заемаме пари от Европейската и световната банка. Може ли да се говори за независимост, когато и хлябът, който ядем е на заем? За да съм докрай искрена, не вярвам нещо да може да се промени с петиция. Нещата са достатъчно обвързани, не са и детска игра, да кажеш: ,, Пу, не играя" и да излезеш от положението. Подписвам се, защото от цялото и сърце, искам да видя Родината си горда и силна. И както казах в началото, тъй като не съм икономист, надявам се вие да знаете пътя.

Гост

2013-08-11 15:57

В случая, в който си използвал думата "блог", е редно да е блок

Гост

2013-08-12 13:15

Райчо ли си, Марков ли си. Много е лесно да пишеш глупости от Ню Йорк. Ела си тука да те видим колко струваш.Отиди си в монтана, да видиш за какво става въпрос...