Против наредбата на Община Варна за домашни и бездомни животни
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Против наредбата на Община Варна за домашни и бездомни животни
Гост |
#1012013-03-29 12:48Porednoto BEZUMIE na durzavata. Misleh,ce mozem da se narecem zivilizovana strana. Qvno - NE. |
Гост |
#1022013-03-29 14:51ЗЛОТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЪРЖЕСТВУВА ,АКО ДОБРИТЕ ХОРА НЕ ПРАВЯТ НИЩО!ПРОСТО ПОДОБНИ НАРЕДБИ СЕ ИЗДАВАТ ОТ ХОРА СЪС СЪМНИТЕЛНО ЧОВЕШКО И ЕВРОПЕЙСКО МИСЛЕНЕ! |
Гост |
#103 Re: ПРАВА СИ-НЯМА ВЕЧЕ ЧОВЕЦИ!НЕ-НА БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ2013-03-29 14:57 |
Гост |
#104 Re: Re:2013-03-29 15:04 |
Гост |
#105 Re: Re:2013-03-29 15:08 |
Гост |
#1062013-04-01 06:43ne sam saglasna podpisvam s dve raceeeeeeee. |
Гост |
#1072013-04-01 06:45ne sam saglasen s tezi tapi zakoni |
Гост |
#1082013-04-01 20:56БРАВО НА ВАРНАЛИИ,КОИТО ИЗГОНИХА КИРИЛ ЙОРДАНОВ,ЗАКЛЕТ ВРАГ НА ЖИВОТНИТЕ! ТИЯ НАРЕДБИ ТОЙ СИ ГИ ИЗСМУКА ОТ ПРЪСТИТЕ,НО ДАНО ДА МУ СЕ НАЛОЖИ НЯКОЙ ДЕН ДА СТИГНЕ ДА ТЪРСИ ХРАНА ПО КОНТЕЙНЕРИТЕ,ЗА ДА ВИДИ МОЖЕ ЛИ ЕДНО ЖИВО СЪЩЕСТВО БЕЗ ХРАНА,ВОДА И ПОДСЛОН.ТОВА ВАЖИ И ЗА ХОРА,И ЗА ЖИВОТНИ.ВСИЧКИ СМЕ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ПРИРОДА И ТРЯБВА ВЗАИМНО ДА СЕ УВАЖАВАМЕ! |
Гост |
#1092013-04-03 06:40Az se podpisah,a ti?! |
Гост |
#1102013-04-05 05:50= |
Гост |
#111 Re: добра наредба .2013-04-05 15:24#3: варналия - добра наредба . варналия друг път, не знам от кой свиневъдник на село си излязъл, но е по-добре да се върнеш обратно там :) |
Гост |
#1122013-04-07 05:55Аз съм за оставане в сила на член 25.(1) |
Гост |
#1132013-04-11 10:36Общината трябва да вземе ефективни мерки както направиха в Бургас , хубав прют със мероприятия по осиновяване на улични кучета, места за разходки - тия глупави наредби които само ни превръщат в престъпници че храним бедните животинки са идентични все едно да ни забранят да помагаме на бедни хора протегнали ръка на улицата - гладни и болни. |
Гост |
#1142013-04-11 10:38уточнете защо, май нямате особенно ясно мнение по въпроса просто сте един обезверен и безчуствен човек !!!За жалост !!! |
Гост |
#1152013-04-21 13:00s bolka gledam bezpomoshti zhivotni,gladni,raneni,bolni,vinovni sme nie horata,zhelaya vi uspeh a podkrepata e ot nas |
Гост |
#1162013-04-29 09:44ЖИВОТИНКИТЕ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ !!!! |
Гост |
#1172013-05-04 07:14Podkrepiam tazi va6a iniciativa!Yspex! |
Ael |
#118 Re:2013-05-09 18:54Защо да е малоумна забраната? Аз лично съм алергична към миризми, и животни. (кихам и трудно дишам) Tрябва ли да се чувствам некомфортно само защото на някой му е хрумнало да има 10 котки и кучета в апартамента си? Аз обичам животни, но според мен не могат да живеят в една сграда с хората. Баба ми и дядо ми навремето имаха много животни, плюс котка и куче, но никога не позволиха да влизат в къщата. За мен хигиената е важно нещо, и съм съгласна че не може да се хвърля храна просто така на пътя да се вмирисва и разваля...(в купички, да, и да се стои там докато не се изяде). Сега сигурно ще ме нападнат много хора, но това е моето лично мнение. |
Даяна |
#119 без помияри по улиците2013-05-15 08:31Не на храненето навън на уличните кучета! Който иска да ги храни, да си ги вземе в дома, а не да замрасява терен и пред блокове, кофи, където ходят децата ми. Явно някои помияри в живота, са свикнали да живеят в кочини, или се хранят от "грижата уж за животните". Трябва да се закрият тези организации за защита на животните, а да се открият такива за защита на хората и децата - защото такива няма, а трябва!!! |
Даяна |
#120 Re: Re: добра наредба .2013-05-15 08:34Подкрепям наредбата! А ти, които пращаш свободомислещите в свинарник, си явно СВИНАРЯ, заврян при свинете! |
Гост |
#1212013-05-30 08:29Пълно безумие... Все едно да забранят невъзпитаните деца в градинките... |
Изберете псевдоним |
#122 Тема2013-05-30 08:53Даяна с коментар 112. Първо - пише се замърсява. Второ - децата ти ще израстнат гадняри като теб, вместо да се учат да се грижат за беззащитните същества. Трето - заради хора като теб има улични животни. Че кой нормален човек, който обича животинки би изхвърлил на улицата. Само злобарите, които мразят животни ги изхвърлят... На такива хора трябва да им вземат децата от закрила на детето, така че по-добре, че тези институции не си вършат работата. Защото в крайна сметка животните са беззащитни и трябва някой да се застъпи за тях и да ги храни, когато са изхвърлени на улицата, а хората доста добре се защитават, като нападат беззащитните същества, защото някой все трябва да им е виновен. И расата ни явно се забавлява да изхвърля животинките на произвола на съдбата, на умирачка и след това да измисля закони против добрите хора, които имат сърце. Типично в човешки стил. Ето за това се ядосвам, когато някой оприличи човек с животно. Ми те животните са по-добри от нас. Не крадат, не лъжат, не се карат за пари и имущество, всичко при тях е просто. И дайте сега за забавление да ги избиваме след като сме си ги взели и изхвърлили на улицата. Що не си избивате децата, защито за някои хора, които не могат да имат деца, животинките са всичко, както за някои са чедата им. И бъди сигурна - институциите за закрила на детето - там където трябва - работят. Трябва обаче да има и закон за защита срещу злобарите... |
Гост |
#1232013-06-07 08:11Не съм от Варна, но абсолютно подкрепям петиция против абсурдни закони! |
amynka |
#124 Re: Тема2013-06-07 08:15#122: Изберете псевдоним - Тема Тези, аз няма да ги наричам хора - ЧОВЕКОПОДОБНИ, не че мразят животните, те мразят живота, мразят собственото си съществуване и за това най-доброто разрешение на техния проблем е да бъдат ликвидирани и да почиват в мир извън тази планета. |
amynka |
#125 Re: Re:2013-06-07 08:45Аз няма да те нападам, аз ще ти отговоря обективно. 1. На никой не му "хрумва" да гледа 10 котки в апартамента си. Още повече, че ако му "хрумне" този човек трябва да е милионер или поне мазохист и да лишава себе си, за да храни толкова животинки. Ако някой гледа 10 котки в апартамента си, то защото сигурно "до всяко добро същество не е застанало поне още едно" - не е успял да намери кой друг да се грижи за тези животинки. Човекът в неговата същност, която го различава от животните, а именно ХУМАННОСТ и РАЗУМ, е ДЛЪЖЕН да се грижи за животните, а не да ги обрича на гибел, заради собственото си его. 2. Алергията е кофти - и аз имам. Но в крайна сметка минаваш покрай вратата на комшията 2-3 пъти на ден, покихваш, покашляш и си гледаш животеца безгрижен, а никога не си си задавала въпроса "как живее този човек, дето храни 10 котки в апартамента си?". Дали му е лесно, дали му е трудно, и все пак има ли някакъв избор? 3. Хигиената наистина е важно. Аз смея да кажа, че обичам да ми е чисто, да се храня на чисто и да спя на чисто. Ама я си представи... Тоя човек трябва да работи за да ги гледа тия животни. Работния ден в България е 8 часа и му трябват минимум 7 часа сън на тоя човек за да може да работи всеки божи ден и да изхранва котешкото си семейство. Кога да чисти след 10 котки, преди или след двата часа свободно време с които разполага между работа и сън? Ами тоя човек нали трябва да храни и себе си? Хигиена може да се постигне, кастрирайки вскички животни и привиквайки котките към човешката тоалетна. Те котките не миришат. Мирише котешката тоалетна, която стои цял ден непочистена, докато човекът работи. 4. Храната на пътя: и в купички да им се слага пак ще се вмирисва, ама във Варна май имате разделителни системи. Ела да видиш в малките градове на кого (най-малко на кмета или спечелилата конкурс фирма за извозване на отпадъци) им пука за вмирисани контейнери и площите около тези. Но щом има храна, която е необходима за живота на едно невиновно същество, и излишна за човека, защо да не я предоставим? Защо да сме егоисти? Защото ще ни мирише ли? Ми, няма да минавам покрай контейнера и няма да ми мирише. Заключение: безгрижния, ако щеш - волния, човек е винаги с много претенции да бъде още по-безгрижен. Ако си добре, не се оплаквай, не издребнявай. Ако не те е жал за животинките, нека те е жал за човека, който си прави труда да им помага с каквото има. Той си е прежалил апартамента - не ти. |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
НЕЗАБАВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТА СИМОН МИЛКОВ И ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ!
6711 Създадено: 2024-12-04
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
1524 Създадено: 2024-11-22
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1319 Създадено: 2024-11-26
Петиция в подкрепа на Златина Иванова- директор на училище, бореща се срещу олигархичния модел, застигнал българската образователна система
840 Създадено: 2024-12-14
Петиция срещу разпространението на вестник „Красиво Попово“
815 Създадено: 2024-12-05
РУСЕ ИСКА ДА ДИША. НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ГАВРА С НАС И ДЕЦАТА НИ! ПРИНУДЕТЕ „МИРИЗЛИВЦИТЕ“ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ!
704 Създадено: 2024-12-08
Подкрепа за проф. д-р Галина Лардева като арт директор и куратор на Национални есенни изложби, Пловдив
666 Създадено: 2024-12-04
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11639 Създадено: 2024-06-24
Отворено писмо от група читалища относно резултатите от Програма „Читалища“ на Министерство на културата публикувани на 9 декември 2024 г.
385 Създадено: 2024-12-17
Основен ремонт на отсечка /2,3км/ от път с номер VAR 2028 /от с. Долище до гр. Варна/ непосредствено след кръговото посока с. Долище
359 Създадено: 2024-12-16
В подкрепа на служителите в магазини и супермаркети
348 Създадено: 2024-12-20
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12609 Създадено: 2024-10-12
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
307 Създадено: 2024-12-03
Гражданите на Pазград против скъпата вода.
656 Създадено: 2024-01-05
За по-адекватни мерки за българските майки и деца
280 Създадено: 2024-12-17
Допълнителни средства за Национален фонд „Култура“, заложени в т. 5.2, чл. 1 на Закона за държавния бюджет за 2024 г.
222 Създадено: 2024-12-02
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
775 Създадено: 2015-10-22
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
1442 Създадено: 2024-10-25
Спасение на животните във Велинград
174 Създадено: 2024-11-30
За здрави деца, аз имам кауза една!! Нашите деца имат право на здравословна храна и ние родители и институции сме отговорни за това!
163 Създадено: 2024-12-10