Търговска гимназия - Бургас заслужава да има достоен директор

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2012-06-15 23:35

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2012-06-17 21:44

Гост

#3 НАРОД БЕЗ ИСТОРИЯ Е КАТО ДЪРВО БЕЗ КОРЕН: БУРЯТА ГО ПОВАЛЯ

2012-06-18 18:12

На 03.04.2012 Министерство на Културата постанови да се запази музейния статут на историческата църква-костница гр.Батак и да се преустановят богослуженията в нея,тъй като с това се руши културно-историческото наследство.

Въпреки това,като проява на незaчитане на върховенството на закона, богослуженията не са преустановени, паленето на свещи в историческата църква-костница продължава и автентичния вид не е възстановен.

На метри от костницата, през 1913г.е изграден нов Катедрален храм за нуждите на богослужението, който стои и днес и може да покрие нуждите на миряните, а културната ценност-костницата да се запази в автентичния вид за поколенията.

ДА СЪХРАНИМ БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА!

ПОДКРЕПИ ПЕТИЦИЯ ЗА ОПАЗВАНЕ НА ИСТОРИЧЕСКАТА ЦЪРКВА-КОСТНИЦА В ГР.БАТАК в същия сайт
НА АДРЕС:

http://www.peticiq.com/kostnica_batak
tg

#4 facebook

2012-06-18 21:54

Гост

2012-06-29 16:39

mahaite q tazi direktorkaa

Гост

2012-06-29 20:42

syglasna sym i podpiswam peticiqta zashtoto edno ot nai-elitnite uchilishta w Burgas propada.. TG zaslujawa dostoen direktor

Гост

2012-06-29 20:47

spokoo 6te q mahnem ;) no samo ako sme edinni i zaedno! :)

Гост

2012-07-02 12:55

4 godini ucha v tova uchilishte i dosega e niamalo tolkova losha godina kato poslednata. Doide novata direktorka i ni razvali uchilishteto. Dano chrez podpiski da uspeem da q mahnem. Vizhdam nad 500 podpisa tuk. V daskalo  imashe i podpiska na list, na koyato sashto imashe mnogo podpisi. Az se podpisah i na dvete. Da se maha, zashtoto ne stava za direktorka. Da mozheshe Panova da se varne i da vidi kakvo e polozhenieto v gimnaziata.... Bravo na tezi, koito sa organizirali podpiskata. Uspeh!

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2012-07-05 23:00

гражданин

2012-07-07 10:46

Първо се научи на правилен правопис ,не се пише "ТАЗЕ" а тази!Хубав довод изтъкваш за махане на директорката!Жалко за тези учители,които те подкрепят!

Гост

2012-07-07 20:34

Родител съм и бивш възпитаник на гимназията,дано успеете да се отървете от посредствеността и интригантството.
Гост

#12 12

2012-07-17 22:09

Ръководството лъжат най-безцеремонно! С отговора на тази петиция се опитват да си "замажат очите", защото е видно как умишлено са въвели имена на учениците- по две лица за минута подкрепили подписката им за ден-два и готово!
гост2

2012-07-20 21:18

ЗА това кои лъже маи трябват факти факт е обаче че 90% ОТ учениците не харесват сегашната директорка това можеше да се провери докато бяха все още в училище а не след това да бъдат маниполирани НАГЛОЕ самото държание на някои хора факте е че се руши и имиджа на училището които е граден с години

Гост

2012-07-22 14:47

Хм.,, Когато факрите говорят , дори боговте мълчат.,,Според мен щом имаме подписка на лице и ученици застанали зад нея и то в инспектората значи логично е , че има проблем . Щом предната директорка дори на 15ти септември бе дошла и всички плачеха , защото тя вече няма да е директор , а Бпждерменова дори не я изчакаха да си замине ... А и аз бях в инспектората и преди отиването не заемах ничия страна , ала след всички сцени там просто се разочаровах от подлостта на даденото лице . ,, До тук с имиджа на Търговска гимназия,, това бяха част от първите думи , които бе казала доло , а никой не би искл лицемерен и подъл човк за директор на едно елитно училище в Бургас или където и да било другаде ..!!

Гост

2012-07-22 14:59

Най-много ме надразни жалбата срещу господин Илиев , която бе искарана и показана в РИО , ако се замислим малко ,,една птичка пролет не прави,, с тези думи искам да кажа , че когато еднич човек не харесва даден учител не означава , че е така и с другите и показването на жалбата според мен нямаше никакъв смисъл , защото срещу всеки учител мове да има жалба все пак всичко е относително , на един може да му харесва даден учител ,а на друг може да не му . А щом за госпожа Бождерменова имаше подписка от толкова много хора , тук вече тряббва да се замисли тя самата дали въобще е желана в това училище . щом човекът не е един . И според мен щом вижда , че не е желана мисля , че трябва да си замине с ччест и достойнство ако знае значението им разбира се , защото това е успорван вупрос ;)
СВОИ

2012-07-26 22:09

Честито на всички, подкрепили тази подписка!
ГОРД - Пазарджик
Пазарджик

#17 Петиция против правителството на ГЕРБ

2012-11-26 12:31

ГЕРБ е болест, ВАШИЯТ вот е лекарството!
http://www.peticiq.com/gordpz

Да спасим Българя, като подпишем, споделим и разпространим тази петиция!