Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Дрешко |
#401 Re:2011-05-22 18:57Ако има коментари от този тип България никога няма да се оправи. Нека не забравяме, че ни управляват малоумници и предатели с точно такова мислене. Не си носете главите за украшение, а помислете, защо се е получил този акт. Малко ме съмнява, че на някой ще му е приятно по 5 пъти дневно някой да му вие, като разгонен карпатски вълк. Друг безпорен факт е че "религиозните" са провокирали протестиращите като са хвърляли предмети. Съмнява ме, че ще спрете да се подписвате, за това носете си съдбата, защото предстоят избори, а Доган знае как се купуват заблудени овчици, като вас. |
Гост |
#4022011-05-22 19:06...тоя пич мрази всичко за което мога да се сетя- и турци, и българите дето не са с него, и свещениците ,и кмета на Батак )))............сигурно мрази и себе си хаха |
Гост |
#4032011-05-22 19:08Призовавам всеки здравомислещ българин да подкрепи тази петиция, за да се сложи край на крайно опасната игра на Волен Сидеров, който явно не си дава сметка, че с последния си "подвиг", излъчен и по световния видеообмен, той засегна всички мюсюлмани по света и с това създаде безпрецедентна опасност за нашата национална сигурност. |
Гост |
#4042011-05-22 19:11toya 4ovek tryabva dae v ludnica sis strog timni4en rejim.nadyavamse tazi peticiya dae na4aloto na krayaa |
Гост |
#4052011-05-22 19:11К'во Ви става бе хора, като искате да си резнете пишлетата го направете ама стига сте занимавали българите |
Гост |
#406 Re: Re: Re: Re:2011-05-22 19:13#398: - Re: Re: Re: Че си тъп - тъп си, но си и упорит. Като си толкова "праведен" спомни си седмото от Блаженствата - "Блажени миротворците, защото те ще се нарекат синове Божии.". А кой, с какво ще се събуди на главата - ти не бери грижа. Ако чакам такива като тебе да ме пазят, то тогава Бог да ни пази. Пак ти казвам - като не знаеш нещо не се излагай. Аз моето за ПРАВОСЛАВИЕТО съм дал, и ако недай Боже се наложи - пак ще го направя. Но не искам причината за това да са такива като теб и твоя "фюрер".
|
Гост |
#4072011-05-22 19:13Волен Сидеров е медицински случай. |
Анастасия |
#408 Re:2011-05-22 19:13
Не мисля че е луд.. по-скоро алчен: Цялата история и като време и като място изглежда съвсем смислена и логична ако се разгледа като една евентуална много добре платена предизборна поръчка от ДПС към Атака. Чиято евентуална цел е да бъдат разбудени мюсюлманите и чувството им на принадлежност /особено по- младите и не толкова религиозните/ и да бъдат "убедени" че все още има нужда от партия от типа на ДПС. Така политически активните привърженици на ДПС рязко се увеличават. А това нещо с което може да се търгува и да се извлекат политически дивиденти. Една такава евентуална поръчка е еднакво долна и подла и за поръчителя и за изпълнителя. Категорично е недопустимо религиозните убеждения на хората да бъдат използвани за политически цели и за катализиране на подкрепа към дадена политическа сила. Неслучайно е забранено формирането на партии на етническа и верска основа. Аз лично съм по-склонна да вярвам и да разчитам на някой който вярва - независимо дали е Иисус или Аллах, отколкото на някой който няма вяра и страх от Бога, каквото изглежда е главното действащо лице в този скандален случай. Тези които са вярващи имат много повече общо помежду си. Убедена съм че именно вярващите християни ще са първите които ще укорят посегателството срещу храм имолещите се в него в този момент. Храмовете на всички религии трябва да са неприкосновени и изобщо да не се допуска организирането на протести в близост до тях. Това е струна по която е престъпно да се играе. Много се надявам другите религиозни общности да реагират подобаващо и най- вече Светия синод и Еврейската общност да осъдят такива прояви изрично и категорично в нарочни изявления.
|
Гост |
#4092011-05-22 19:14Смятам,че г-н Сидеров няма място на политическата сцена в България.Действията му са неадекватни и подстрекават към насилие-това го доказа многократно.Да се забрани и партията му,която е с ксенофобска насоченост.България няма нужда от това!Никъде по света не бият българи заради вероизповеданието им-това,че сме източноправославни не пречи на католици,евангелисти ,мюсюлмани и т.н. |
Гост |
#410 Re: Re:2011-05-22 19:14Типичен отговор на друг фанатик! "Да си ходи", ами ако цяла Европа каже на българите "ходете си", защото мургави, мургави българи, мургави цигани, мургави турци, защото крадливи и лъжливи, ако тя им каже това, как ще се почувстваш ти, българино! На това отгоре и православни, а в много страни са католици и евангелисти, ами и ако те започнат! И това в 21я век, но това показва колко изостанал е българският народ като народ, защото има прекрасни българи като отделни личности! |
Гост |
#411 Re:2011-05-22 19:14това къде ми става да не седнеш на него,че .... |
Гост |
#4122011-05-22 19:14Какво са направили мюсюлманите в България че по този начин правят мръсно на мюсюлманите защо България е в ЕС защо България и Европейски Съюз не взимат мерки за случилото се това до кога ще продължи това се Атакуват Джамиите и до кога в България Хора Ще се делят по нации било то Циганин , Турци , Помаци , Българи не сме ли хора не живеем ли е една и съща държава Атака какво иска от мюсюлманите да приемаме техните закони и правила и да нападаме Джамии това ли е партия това ли поведе това ли Хората които в бъдеще ще представят България като държава кой ще успокой болките в сърцата на близките които вчера бяха ранени и нападнати от едни хора с две думи бих ги характеризирал Терористи чакаме подкрепа. |
Гост |
#413 Re: may neste gledali reportja tam se vijda sivsem drugo.ako me napadnat s triba i as shte si izvady2011-05-22 19:15 |
Гост |
#4142011-05-22 19:15Аз съм българка. Живея от 1976 година в Разградска област със семейството си. Трябва да Ви кажа, че не съм наблюдавала антагонизъм между българи и турци. Многократно и при социализма и при демокрацията се опитват да внасят конфликт отвънка между етносите, които живеят и работят ЗАЕДНО. Това обстоятелство много ме тревожи, защото турците са лоялни приятели и не заслужават подобно отношение. Господин Сидеров си позволява агресивни действия, които нямат нищо общо с демокрацията. Съжалявам, че този човек е в парламента. Христова |
Ивайло |
#4152011-05-22 19:151. Не подкрепям тази лакейска петиция! 2. Вижте и синтактичната грешка при членуването на подлога: "да бъде свален имунитета" - явно е творчество на някой от т. нар. билингви. |
Гост |
#416 Re:2011-05-22 19:16 |
Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)
2011-05-22 19:18- Date of removal: 2011-05-22
- Причина за премахване:
Гост |
#418 Re:2011-05-22 19:20 |
Гост |
#4192011-05-22 19:21..тоя пич мрази всичко за което мога да се сетя- и турци, и българите дето не са с него, и свещениците ,и кмета на Батак )))............сигурно мрази и себе си хаха ОТГОВОР ОТ ПОЧИТАТЕЛ:
|
Гост |
#4202011-05-22 19:24uj sme v demokraciq no po ni6to ne si le4i ka4ili sme po vremeto na todor jivkov |
Гост |
#421 Re: Re: v istoriyata ne pishe takiva kato nego dasa dali svoboda na bilgaria a za rusnaci pishe.2011-05-22 19:25 |
Гост |
#4222011-05-22 19:27Разрушителен, а не градивен национализъм, който меркантилно се организира само преди избори. |
Гост |
#423 Re:2011-05-22 19:27или платени бацили на турско-еничарското сдружение дпс-бсп |
Гост |
#4242011-05-22 19:27Действията и изявленията на Волен Сидеров са недопустими за който и да е цивилизован човек през ХХІ век, камо ли за народен представител! За такива постъпки всеки обикновен човек подлежи на строга санкция, а този "законотворец" и "народен избранник" дори има наглостта да иска оставката на вътрешния министър! Ех, Българио, това ли са защитниците на твоите интереси?! |
Гост |
#425 Re: Re: zn4i celish djamiya s yayca i stvash bilgarin takali?2011-05-22 19:28 |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
11663 Създадено: 2024-10-12
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
3507 Създадено: 2024-11-09
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2910 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
2280 Създадено: 2024-11-05
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
10898 Създадено: 2024-06-24
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
970 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
876 Създадено: 2024-11-01
За отстраняване на Зорница Ангелова от ръководството на 22 СЕУ София
763 Създадено: 2024-11-08
Промени в образованието на децата със СОП
613 Създадено: 2024-10-18
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
612 Създадено: 2024-10-29
Петиция в подкрепа на проф. д-р Андрей Захариев за възстановяване на работа след незаконно уволнение в Стопанска академия "Д.А.Ценов"!
583 Създадено: 2024-11-09
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1462 Създадено: 2024-09-30
Свобода на словото, свобода на творчеството - не на агресията пред Народния театър "Иван Вазов"
416 Създадено: 2024-11-08
ПРИЗИВ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА БОРИСЛАВ САРАФОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и започване на нов, прозрачен и демократичен процес
355 Създадено: 2024-10-15
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
334 Създадено: 2024-10-24
Не на насилието над бездомни животни!
274 Създадено: 2024-10-26
Възстановяване на Г-жа Касабова на позицията директор в ОУ К. Арабаджиев, до провеждането на редовен конкурс и назначаването на законен заместник.
231 Създадено: 2024-10-20
Община Аксаково да постави "легнали полицаи" пред пешеходните пътеки
150 Създадено: 2024-11-06
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8759 Създадено: 2024-04-12
Да опазим Мотописта
1162 Създадено: 2024-10-02