Не на подигравката със сигурността на България!
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Не на подигравката със сигурността на България!
комитата |
#26 Re: Албена2015-11-03 19:24Да са исклесам у тиганята, где ти топът деца! |
Гост |
#272015-11-03 19:33Имам съпруг, който е бивш пожарникар и аз и моето семейство знаем какви усилия и всеотдайност изисква тази професия. Знаем какво значи да бъде винаги на разположение - да нямаш семеен празник в продължение на 28 години, да трепериш за живота му при пожар. Тези хора заслужават много повече от мизерните заплати, които охранените ни политици им отреждат. Затова съм съгласна с казаното в петицията и се надявам много хора да я подпишат. |
Гост |
#282015-11-03 20:23Защото ми пука...за България, за семеѝството, за децата, за родителите..защото ми пука!!! |
Гост |
#292015-11-03 20:49Какво да коментирам-възмутена съм,бясна съм,как не ги е срам-защо поне веднъж не си намалиха техните заплати,не си съкратиха отпуските,не си спестиха бонусите и надбавките дето получават-ами все гледат да одерат кожата на народа-и защо посягат на полицията,пожарната и армията.Имам син офицер в БГ армията-в поделението в което служи имат нужда от войници и най вече от 7 бр офицери-синът ми изпълнява длъжностите на поне 4-ма офицера-ама взема заплата като за 1 -а работата му е доста отговорна свързана е с отбраната на страната..няма да казвам,че през 2-3 дена е наряд по 24 часа..а за отпуските какво да говоря една отпуска не е карал като хората-ту не му разрешват,ту като я разрешат и хоп след 5 дена я съкратят с обещание че ще му я дадат по късно..и така по 3 дена по 5 дена-е това кажете отпуска ли е..а бе направо не ми се говори..а за полицаите какво да кажа-не стига дето нямат никакви права,никаква защита,заплатите им мизерни все ги плюем и им се подиграваме и въпреки това те се мъчат да си изпълняват задълженията въпреки всичко..сега като им намалим заплатите и отпуските,като им резнем и заплатите за пенсионирането им..съвсем ще я втасаме..ами то по логиката на министерството най-добре да няма ни полиция ни армия..да им ударим балтията и всичко ще се реши от раз..и бюджета ще е китка-тъкмо ще има повече да турят в джобовете си-Язък само дето министър председатела е бил в редовете на МВР и знае за какво иде реч и въпреки това си е турил подписа върху това жалко парче хартия ...много мога да пиша още че както съм им набрала ама ще взема да кажа нещо дето после чак мен ще ме е срам да прочета..ЕДИНСТВЕНО МОГА САМО ДА КАЖА ЧЕ СЕГА Е МОМЕНТА НАРОДА ДА СЕ ВДИГНЕ И ДА ПОДКРЕПИ ПОЛИЦИЯТА И АРМИЯТА.. |
Гост |
#302015-11-03 20:50Браво момчета!Бъдете единни и отстоявайте исканията си! Ние сме с вас! |
Гост |
#312015-11-03 21:45''ЕДИНСТВЕНО МОГА САМО ДА КАЖА ЧЕ СЕГА Е МОМЕНТА НАРОДА ДА СЕ ВДИГНЕ И ДА ПОДКРЕПИ ПОЛИЦИЯТА И АРМИЯТА..''Верно и правилно казано! Браво. Съгласни, че положението, условията за работа, заплати, условия за отдих и почивка и пр. на родната полиция са лоши, но за огромно съжаление подобни са и на работници, интелигенция, селскостопански производители. Единствено добре са банкерите (пак отчели милиони лв икономии от драстично намаление на лихвите, които ни дават) мафийките и монополните организации в почти всички сфери на живота ни. Идва момента, когато всички трябва да се подкрепим, за да оцелеем и за да оцелее България!!! Това става ясно и на слепите и на децата. Разбира се подписах петицията. Успех:)! |
Гост |
#322015-11-04 03:15Затриват МВР, затриват и България... |
Гост |
#332015-11-04 06:20Искам справедливо решение за полицаите. България не може да остане без сектор "Сигурност". |
Гост |
#342015-11-04 06:43Срамувам се! От аругантността на управляващите! От безхаберието им! От това,че живеят в измисления си свят на правоимащи! От това,че искат нормативно да узаконят антибългарското си поведение! |
Гост |
#352015-11-04 07:04Стига с безобразията на дегашния парламент!!! ДОЛУ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!! ДА ИЗБЕРЕМ ХОРА КОЙТО СА СЕ ДОКАЗАЛИ В СВОЙТЕ ОБЛАСТИ БЕЗ ПАРТИЙНИ ПРЕНАДЛЕЖНОСТИ!!!! |
Гост |
#362015-11-04 11:35''ДА ИЗБЕРЕМ ХОРА КОЙТО СА СЕ ДОКАЗАЛИ В СВОЙТЕ ОБЛАСТИ БЕЗ ПАРТИЙНИ ПРЕНАДЛЕЖНОСТИ!!!!'' Напълно съгласни, ще добавим, хора, които мислят за народа си и не служат на чужди сили и богати мафиоти. |
Гост |
#372015-11-04 16:59Подкрепям всички колеги! Не разделяйте МВР на "чантаджии" и работещи "на терен"! 90% от т.нар. чантаджии са започнали стажа си в МВР като униформени или оперативни и по едни или други причини са се преместили в администрацията. |
Нено Неделчев |
#382015-11-04 20:28Подкрепям полицаите! Апелирам да се напомни на Борисов, Горанов, Бъчварова и Цацаров как Йовчев и Лазаров преди две години брутално разбиха един Сектор, който беше в услуга на хората и който генерираше и внасяше доста голяма сума средства, подпомагайки бюджета на МВР. Сега тези средства отиват ... познайте къде! И се чудим и вайкаме защо в МВР не достигат пари! |
Гост |
#392015-11-05 06:51Време е всички българи да започнем да се подкрепяме в борбата срещу некадърните политици и техните безумни решения. |
Гост |
#402015-11-05 19:53''Време е всички българи да започнем да се подкрепяме в борбата срещу некадърните политици и техните безумни решения.''Съгласни, защото в противен случай ще стане, както е и сега, но в още по-големи размери, - Разделяй и владей:( |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
1582 Създадено: 2024-11-22
Отнемане лиценза на Energo Pro България
1320 Създадено: 2024-12-27
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1621 Създадено: 2024-11-26
НЕЗАБАВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТА СИМОН МИЛКОВ И ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ!
6713 Създадено: 2024-12-04
Петиция в подкрепа на Златина Иванова- директор на училище, бореща се срещу олигархичния модел, застигнал българската образователна система
866 Създадено: 2024-12-14
РУСЕ ИСКА ДА ДИША. НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ГАВРА С НАС И ДЕЦАТА НИ! ПРИНУДЕТЕ „МИРИЗЛИВЦИТЕ“ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ!
720 Създадено: 2024-12-08
Петиция срещу разпространението на вестник „Красиво Попово“
815 Създадено: 2024-12-05
Отворено писмо от група читалища относно резултатите от Програма „Читалища“ на Министерство на културата публикувани на 9 декември 2024 г.
414 Създадено: 2024-12-17
Петиция в подкрепа на Пело Кръстев - журналист, борещ се срещу олигархичния модел, застигнал българската свободна журналистика
381 Създадено: 2024-12-29
Основен ремонт на отсечка /2,3км/ от път с номер VAR 2028 /от с. Долище до гр. Варна/ непосредствено след кръговото посока с. Долище
372 Създадено: 2024-12-16
В подкрепа на служителите в магазини и супермаркети
352 Създадено: 2024-12-20
Подкрепа за проф. д-р Галина Лардева като арт директор и куратор на Национални есенни изложби, Пловдив
667 Създадено: 2024-12-04
За по-адекватни мерки за българските майки и деца
290 Създадено: 2024-12-17
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11668 Създадено: 2024-06-24
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
795 Създадено: 2015-10-22
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
343 Създадено: 2024-12-03
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12631 Създадено: 2024-10-12
За здрави деца, аз имам кауза една!! Нашите деца имат право на здравословна храна и ние родители и институции сме отговорни за това!
172 Създадено: 2024-12-10
ПОДКРЕПА ЗА ДОЦЕНТ СТЕФАН ДЕЧЕВ
167 Създадено: 2024-12-23
За въвеждане на забрана за използване на пиротехнически средства на територията на България
17613 Създадено: 2020-12-30