СПРАВЕДЛИВИ НАКАЗАНИЯ ЗА УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията СПРАВЕДЛИВИ НАКАЗАНИЯ ЗА УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ

Гост

2015-08-15 18:31

За да запазим живота на всички деца!!!!

Гост

2015-08-15 18:33

Закъсняла.

Гост

2015-08-15 19:27

Защото се уморих да гледам състезатели на пътя и черни хроники на следващата сутрин. Отиват си хора, които са нечии деца, родители, близки и биват убивани от други, които са отново хора, а не богове решаващи кой ще живее и кой ще умре. А след три дни всички забравяме и войната продължава.

Гост

2015-08-15 20:22

Защото заставам зад текста и. Защото децата ни напускат страната и загиват - все от безотговорността на възрастните. Защото са необходими мерки. Защото 51-во училище е от елитните столични училища.
Blizzard

#305 Дали някога ще има оправия?

2015-08-15 21:13

Това е Марино Цветанов. Това БЕШЕ Марино Цветанов, който от два дни не е между нас. Това е един млад и обещаващ живот, прекършен по най-жестокия и варварски начин от НАГЛОСТТА, ДЕБЕЛООЧИЕТО И ЧУВСТВОТО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ на един простак, един селяндур, един циганоид, ЕДИН УБИЕЦ. Един НИКАКЪВ И НИКОЙ, един ЖАЛЪК КОМПЛЕКСИРАН ТИП.който ще бъде осъден условно на две години с право на пробация от „справедливото“ българско правораздаване и съд, и междувременно, чакайки си мижавата присъда, съвсем безнаказано и свободно ще напусне България.
Утре това може да бъде вашето дете. Сега вдигате рамене и си казвате „опазил Господ“, но УТРЕ ТОВА МОЖЕ ДА Е И ВАШЕТО ДЕТЕ! И всяко интелигентно същество в тази окаяна страна. И ще е така докато още поне 25 години си завираме главите не в пясъка, а в лайната на съзнанието и битието си.
Бог да го прости Марино! И нека Бог си знае работата, само в него остава надеждата.

Гост

2015-08-15 21:23

Защото не може да продължава ненаказаното убиване и осакатяване на деца.

Гост

2015-08-15 22:39

За налагане на възможно най-тежки наказания за убийците по пътищата
мария

2015-08-16 07:19

Искам да попитам организаторите на петицията дали тя ще стигне до властимащите и дали ще бъдем уведомени за това,както и за евентуалния резултат от нея?Използвам свободното си време и водя своя кампания за да може повече хора да се включат,защото съм от един град където почти нищо не се прави за да се подобри живота на хората а безчинствата всекидневие!Ще чакам с нетърпение резултатите,защото не мога да се съглася че някакви безумни 'същества' убиват нашите деца и на всичкото отгоре остсват ненаказани!!!

Гост

2015-08-16 09:52

Умряха прекалено много деца заради безрасъдно шофиране! И едно загинало дете е много!А убийците се разхождат свободно и то с автомобили или получават много ниски присъди- това е недопустимо! За мен те извършват предумишлено убийство.Няма значение дете или възрастен човек - трябват по-строги наказания!

Гост

2015-08-16 10:33

За убийство на непълнолетни доживот без право на замяна или намаляване на присъдата поради чисто съдебно минало ... А за останалите убийства минимум 35години без право на замяна поради каквато и да е причина !!!

Гост

2015-08-16 15:35

защото всеки ден умират хора по пътищата повече отколкото на война

Гост

2015-08-16 18:35

Защото съм майка на две деца,защото живеем в България,защото всички страдаме от безхаберието на родните ни политици,защото гласът на народа е глас в пустиня,защото милеем за Родината,но държавата ни е обърнала гръб.Прокудиха млади,умни и свободомислещи деца да се скитат и да търсят бъдещето си по други държави,оставили близки и роднини да страдат по тях със сълзи в очите и в очакване да се завърнат.Обичам Родината,мразя Държавата!

Гост

2015-08-16 19:04

Очевидно е, че за убийците на птя има само една справедлива присда - върховната мярка за обществена сигурност.
HE WAS AN ANGEL

2015-08-16 19:21

10 години, пускане за добро поведение след третата, условна присъда, задържане за 72 часа, домашен арест. Какви са тези глупости, възмутена съм!!! Някакъв 28 годишен мъж ( за когото се предполага, че на тези години трябва да има поне малко мозък в главата си ) избива 2 деца, може да се измъкне така лесно. Потресаващо! Това е нереално!!!...   Марино беше Ангел дошъл на Земята, за да разпръсква добротата си. Не мога да приема, че това великодушно, мило същество вече го няма. През последните няколко дни доста плаках и успях да помисля. Казват, че всеки човек има мисия тук и когато я изпълни си отива. Може би мисията на Марино беше да радва, да прави изкуство. Всеки който е имал допир до тази душа знае, че той беше най-земното същество на Земята. Всичко, до което Марино се докоснеше, се превръщаше в красота. Не знам какво повече да кажа освен, че ще ми липсва страшно много, но се надявам да е на по-добро място. Надявам се виновниците да си получат заслуженото ( нищо че в България то е смешно ), а за Марино... той винаги ще е в сърцата ни с добро. Поклон. 

Гост

2015-08-16 22:47

За да няма повече майки в черно.

Гост

2015-08-16 23:20

Още по сурови мерки !

Гост

2015-08-17 01:11

Стига безмислени жертви на пътя! Който седи зад волана трябва да носи отговорност за действията си! Нека наказанието е съответно на престъплението! За убийство _ ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА!

Гост

#318 Re:

2015-08-17 01:13

Гост

2015-08-17 05:06

Трябва да има справедливост. Никой няма право да отнема живот-БЕЗНАКАЗАНО.

Гост

2015-08-17 05:55

СТИГА УБИТИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА! ДА СПРЕМ ИЗТРЕБЛЕНИЕТО НА НАЦИЯТА!

Гост

2015-08-17 06:30

Чувството за безнаказаност роди толкова престъпници в тази държава!!!

Гост

2015-08-17 06:35

Защото цари безнаказеност

Гост

2015-08-17 06:41

Подписах тази петиция,защото в България цари анархия.Няма закони за истинските престъпници.Убиват децата ни по най-жестоки начини и няма справедливо осъдени.Остават семействата,които цял живот ще носят мъката в сърцата си.И ако питат мен аз съм за смърното наказание.Не било цивилизовано.......Че ние цивилизована страна ли сме?????Дано поне от тази петиция произлезе нещо добро.Защото всички други петиции остават глас в пустиня !

Гост

2015-08-17 11:36

Подписвам тази петиция в ден, в който на центъра на Горна Оряховица, на пешеходна пътека поредния джигит на пътя прегази жена изпреварвайки автомобил спрял и дал предимство на пешеходката.Но този джигит е още по безотговорен защото е избягал от местопроизшествието.
Искам да призова всички, които искат на такива джигити да се сложи край:ПОДПИСВАЙТЕ ПЕТИЦИЯТА, нека тези, от които зависи нашя глас да бъде чут, да не затварят плътно прозорците, защото народния гняв не е търпелив до безкрай.

Гост

2015-08-17 12:07

Защото искам промяна!