СПРАВЕДЛИВИ НАКАЗАНИЯ ЗА УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията СПРАВЕДЛИВИ НАКАЗАНИЯ ЗА УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ

Гост

2015-08-13 20:06

Убийството на пътя е от най-тежка степен...осъзнато и умишлено....само максимално тежка присъда за всеки убиец при такива случай би накарала шофьорите да мислят.

Гост

2015-08-13 20:10

Децата ни трябва да учат ,да се развиват ,да доказват дарбите си ,да имат свои деца ,А НЕ ДА ЗАГИВАТ НА 16 ГОДИНИ ! Престъпленията в България най-после трябва да получават наказания ,а не поощрения /както е в момента/!

Гост

2015-08-13 20:15

Искам сурови наказания за такива малаумни идиоти

Гост

2015-08-13 20:40

Защото някакви заблудени младежи,отнеха живота на двама други - слънчеви, успешни, талантливи. Защото всички си затваряме очите за това, което става. Защото няма Държава, Ред,Закон, Наказание,Справедливост, Респект, Уважение, Толерантност - Просто затваряме очи, премълчаваме и продължаваме

Гост

2015-08-13 20:41

Iskam spokoen i siguren jivot za vsi4ki,osobenno za decata ni...

Гост

2015-08-13 20:41

Защото такива селски тарикати с бързи коли има навсякъде, но плашат хората и те си мълчат. Искам строги наказания за тях, но не само след като вече някой загине! Щом е заснет някой на видео - в пандиза!!!!

Гост

2015-08-13 20:42

Подписах петицията, защото с Вили и Марино загубихме две лъчезарни, умни, добри и талантливи деца!!! Защото познавах Вили от невръстно бебе и не искам да приема, че тя си отиде завинаги от нас.!!! Защото съм майка на две прекрасни близначки, които искам да опазя живи и да възпитам като Вили и Марино!!! Защото искам всички деца да пораснат и да СБЪДНАТ МЕЧТИТЕ СИ!!! Защото всеки убиец трябва да си поллучи наказанието!!!

Гост

2015-08-13 20:44

Подписах петицията,защото вече нещата са нетърпими,защото не трябва да губят живота си по такъв начин нашите деца ,защото трябва да има справедливост за техните погубени животи.

Гост

2015-08-13 20:44

Защото по нелеп начин си отиват невинни създания- бъдещето на нацията ни.
Georgi

#110 Re:

2015-08-13 20:52

#4: -  

Tova e taka tuk v Ispania. Na men predi godini v Madrid za tova che kolata mi niamashe zastrahovka iztekla primerno vchera mi vdignaha kolata s paiak i otide v parking na mestnata policia i ne mi davaha da ia izkaram dokato ne predstavia faktura ot platena zastrahovka za opredelenia avtomobil + platenia parking za prestoia pochasovo + taksata za krana ;) otdelno globata koiato otnesoh v razmer na 1500€ za zastrahovka !!!

Гост

2015-08-13 21:03

Nadqvam se da ina rezultat ot tazi peticiq

Гост

2015-08-13 21:07

Подписах за да спре невинната смърт на хора по пътищата на България!

Гост

2015-08-13 21:16

Защото едно прекрасно дете от Троян си отиде, благодарение на това, че подобни автоджамбази се мислят за недосегаеми!

Гост

2015-08-13 21:17

Пиша това, защото съм безкрайно възмутен и ядосан за поредната безмислена загуба на живот на пътя. Две невинни деца на 16 години загубиха живота си край Лесидрен, само защото са били на неправилното място в неправилния момент... Пиша това, защото днес 13 ти август е рождения ден на баща ми, който беше убит на пешеходна пътека в София само преди няколко месеца! Апелирам, че убийството на пътя след употреба на алкохол, превишаване на позволената скорост и на пешеходна пътека трябва да се третира, като предумишлено убийство и да се наказва с най-тежкото наказание за Република България – доживотен затвор. Целта на строгите наказания е не само да накажат този, който е извършил деянието, но най-вече (и много по-важно) – ПРЕВАНТИВНА! Всеки, който реши да кара кола след употреба на алкохол, да участва в гонка или да не бъде изключително внимателен на пешеходна пътека трябва да знае, че рискува не само живота на другите, но и собствения си живот! И преди да кажете, че такова наказание е крайна мярка бих искал да си помислите, колко струва ВАШИЯ собствен живот? Или колко струва живота на детето ви? И помнете, че никой, НИКОЙ не е застрахован да му се случи подобно нещо. Баща ми, лека му пръст, беше един от най-внимателните и предпазливи участници в движението (като пешеходец и като шофьор) които някога съм познавал и никога не бих предполжил, че ще свърши житейския си път размазан на пешеходна пътека! Нека всички заедно да защитим своя и на близките си хора живот и окажем натиск върху законодателите в България да спрат безмислената загуба на живот по пътищата!

PBS

2015-08-13 21:54

Смърт за убийците на деца !!!

Гост

2015-08-13 22:17

Защото искам убийците да си получат заслуженото и това да бъде назидателно за всички, които мислят, че не носят отговорност за поведението си спрямо другите хора в оществото!

Гост

2015-08-13 23:16

макар и не до такава степен разумен шофьор при мен има едно единствено правило. пази околните а не себе си. всеки има право на избор и мнение как да го приема.но имам един въпрос , защо хората от другата раса (ако щете и расист ме наречете) минават между капките?? както така безизвестният хюриет сюлейманов за който няма явно право да е издирен и да лежи не 15 години а до живот без право на замяна заради погубени 3 живота. 

Гост

2015-08-14 03:22

Дечицата ни!Все генийчета!
Забелязввате ли,откакто простиха на Стависки,безнаказаността по пътищата се увеличи!

Гост

2015-08-14 04:28

Безотговорността, беззаконието, жестокостта и безнаказаностт и корупцията добиха чудовищни размери!
гост Х

#120 предотвратяване

2015-08-14 04:46

А кметът на Лесидрен е търсил преди убийството съдействие от полицията, за да се спрат гонките с коли. Но, както той казва - глас в пустиня; никакъв отклик от полицията. Не било тяхна работа.

А чия работа е???

Гост

2015-08-14 05:21

Трябва да спрем убийците по пътищата

Гост

2015-08-14 05:26

Това, което се случва по пътищата на България е ужасно! Не може безотговорни хора, които не ценят човешкия живот да се разминават без наказание. Законите трябва да бъдат строги и като превантивна мярка и като заслужено наказание.
Това безумие трябва да спре!

Гост

2015-08-14 05:39

Защото и аз преживях катастрофа и знам какво е да изгубиш близък ...Също така знам ,че виновниците в повечето случай не търпят справедливи наказания...Каквото и наказание да им наложат няма да се върнат нито близките ни ,нито здравето нито ...нищо...

Гост

2015-08-14 05:50

Спасете децата на България!

Гост

2015-08-14 06:05

Искам всички убийци да си получат заслужените си наказания.Да се спрат тези безумия в тази държава.Най-после тази държава и отговорните инстанции да си упражнят правомощията си за да озаптят убийците на нашите деца.