Да защитим децата и семейството - Не на гей парада
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Да защитим децата и семейството - Не на гей парада
Гост |
#262014-06-20 18:58НЕ на гей парада и содомството им ! Бъдете си различни,но не си показвайте голотата и болестта по улиците, малки деца минават ! Не сме длъжни да ви гледаме извращенията из центъра на София !! |
Гост |
#272014-06-20 19:38Тези гей измишльотини показват стремителния упадък на обществото. Защо ние трябва да участваме с приноса си към самоунищожението на нацията ни?! |
Гост |
#282014-06-20 20:20bravooo |
Гост |
#292014-06-20 21:29Да защитим Православна България!!! |
Гост |
#302014-06-21 06:35Аз мисля,че нашето общество е достатъчно толерантно и съответно този парад е напълно излишен.В крайна сметка няма парад на хетеросексуалните....аман от тъпотии и измислици |
Гост |
#312014-06-21 08:27Стига содомистки безобразия ! |
Гост |
#322014-06-21 09:00Това е невиждан и нечуван позор не само за България, а и за света като цяло! Прочетете, моля, нашите класици и най-вече изхвърления от училище (!) Любен Каравелов - повестта "Неда" или още озаглавена "Турски паша", за да видите как българинът реагира на половите извращения и специално инцеста! Прочетете на децата си, възпитавайте ги в непримиримост, която защитаваме от векове и за векове! Ако приемем този парад, как да обясним смисъла дори на литературни текстове от древността като "Едип цар"?!! Невиждан и нечуван срам и позор! Ако сте отговорен родител, брат, сестра и т.н. ОТВОРЕТЕ ЛИНКА И ПОДПИШЕТЕ ПЕТИЦИЯТА ПРОТИВ този срамен парад! |
Гост |
#332014-06-21 11:53Аз и моето семейство, вярващи в Исус Христос, сме зад искането на нашите сънародници за защита както на нацията ни и децата ни от поредната вълна на поквара в семейната институция. Не само Всевишният Бог, Творец на живота и Покровител на света, но и съвестта на всеки здрав разум стоят срещу всяко такова безчестие. Не е любов това, за което хората в Гей-парада пледират; те търсят мир за безмирните си души и свобода за поробените си сърца. Как да им дадеш това богатсво - Любовта и Живота - ако не им кажеш откъде да го потърсят? Хора,Вие, които имате толеранс към наклонностите на своите сънародници, мислите ли, че Вашата пасивност ще запази близките Ви и самите Вас? |
Гост |
#342014-06-21 15:33Аз не демонстрирам хетеросексуалността си и не искам различните от мен да ми натякват своята(малко или много извратеност) сексуалност. |
Гост |
#352014-06-21 17:36БИБЛИЯТА-РИМЛЯНИ 1глава от18ст.до32вкл това е Божият гняв върху извратените и нечисти човеци ,които отказаха да познаят Бога |
![]() Anonymous |
#36 Тема2014-06-22 11:24Чета коментарите и ме е срам,че съм българин. Нищо чудно,че страната е на този хал с невежо простолюдие като Вас. |
Гост |
#372014-06-22 19:04Вън от православна България тези гей паради който потъпкват нашата религия и се гаврят със всички вярващи българи. |
Гост |
#382014-06-23 10:14Като християнка няма как да съм доволна от провеждането на този парад,който е мерзост пред Бога.Като баба на внуци и гражданин на нашата страна,също съм против този парад,с провеждането му,поради простата причина,че на мен и моите внуци ни се внушава,че този хомосексуализъм и лесбийство е нещо нормално,чак се гордеят с това.Аз държа на моралните ценности описани в Библията и това искам за моите внуци.Знаете все пак какво Бог направи със Содом и Гомор - градове известни с непристойните връзки на жителите им.За тези,които не знаят - Бог унищожи тези градове. |
Гост |
#392014-06-24 17:53Твърдо ПРОТИВ съм гей парадитерв България. Не искам детето ми да бъде облъчвано и насочвано към такива сексуални извращения и морален упадък. Изобщо не става въпрос за религия, а за природа...това не е нормално, това са аномалии, точно колкото педофилията и секса с животни, да ходят да се лекуват. |
Гост |
#402014-06-24 18:02Никой не пречи и не спира хомосексуалистите да бъдат такива, никой не ги преследва или забранява, нали е демокрация, тогава за какво са тези грозни и глупави гей паради, ако не да разпространяват заразата. Това е част от европейското насърчаване и насаждане на хомосексуалността, знаем че в страни като Новрегия почти половината от децата имат еднополови родители, там дори има книга "Деца гей". Нормалното зачеване и продължаване на живота е само между мъж и жена. Доказано е, че в основата на хомосексуалнотта стои подсъзнателното усещане, че си негоден за размножаване. Насърчаването на гей обществата е еврейски план именно с цел намаляване на бялото население в Европа, което вече отдавна е и отрицателен прираст (не само в Б-я). |
Гост |
#41 Ботев и Левски са живи2014-06-30 14:54Ако още някой не е наясно за доктрината на сащ за тотална война със всички средства, т.е. употребата на храната като оръжие, на водата, ваксините, банките, интернет, хомосексуализма, сексизма, разврата, насилието и др.отровни идеи, закачени към определени инстикти, медиите, контролът на климата, контрол на населението, петролът като оръжие, ядрената енергетика и инфраструктурните проекти като оръжие, изкуствено създадени и финансирани партии като оръжие, фондациите, внедрени в други страни, ПАРИТЕ като оръжие . . . Всичко като оръжие и зад тази доктрина не стои бедния американски народ - той стои отпред като заложник. Проводяща среда за всичко това е отвореността и либарелната политикономическа международна система, накратко глобализма. |
BGFan |
#42 Re:2014-07-08 15:03"Светите хора" се разхождаха с пищови под расата и налитаха на мъжко и женско без оглед. Ако иска някой да критикува София Прайд - да заповяда да види за какво става въпрос, а след това да изказва мнение. |
BGFan |
#43 Re:2014-07-08 15:05Бабе... пожелавам ти от първо лице, единствено число, да се запознаеш с LGBT темата и да я проимаш в къши, а след това да обясняваш на децата и внуците ти, колко са сбъркани |
Гост |
#442016-03-09 17:25Защото другото е безразличие извратеност, глупост и духовна смърт. Не вярвам някой да харесва това. |
Гост |
#452016-03-09 22:08Не на гей парада! ако искат да си се селебрират да си го правят по къщите или да се съберат в некое заведение. Каква е тази практика да се моташ по улиците и да занимаваш хората с твоите проблеми...Стига вече..Това е вече анархия, а тя не води до нищо добро, може и даже да е по-зле и от диктатурата... |
Гост |
#462016-03-10 05:56''Преди 1990 г. Комунистите арестуваха пастори и служители на БОжието слово само защото тези свети мъже проповядваха с живота си ценностен живот и насърчавах ахората към това. Днес правителството нехае когато по улуците ни се разхож'' Е чак да са арестували...много е пресилено..Черквите и свщениците бяха уважавани и субсидирани от държавата и то не зле.. Доколкото имам информация сега са по-зле. А, че не позволяваха гей изявите и, че за публични прояви на гей хората можеха да бъдат арестувани е верно... |
|
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
Насилието на Животните от Габриела Сашова и Красимир Георгиев
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
Борба срещу насилието над животни: За по-строги наказания и защита
Петиция за оставка на УС на АПИ, поради катастрофата с убитата Сияна!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ПОДПИСКА ЗА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА УБИЕЦА НА ПЪТЯ НА СИЯНА
29084 Създадено: 2025-04-02
Петиция за оставка на УС на АПИ, поради катастрофата с убитата Сияна!
11664 Създадено: 2025-04-02
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
199453 Създадено: 2025-03-14
Ефективна присъда за майката на Адриан - Стела Алексиева и промяна в законодателството предвиждаща по-високи наказания и криминализиране на всяка проява на изтезание
10996 Създадено: 2025-03-27
Справедливост за Марин Маринов: България трябва да потърси отговорност за военното престъпление!
589 Създадено: 2025-03-27
Водещите болници в България да предприемат действия за закупуване на съвременна медицинска апаратура, която ще даде шанс за по-добро лечение на пациентите с лимфедем.
107 Създадено: 2025-04-04
В подкрепа на въвеждането на Религия-Християнство-Православие като редовен предмет в българските училища.
6578 Създадено: 2025-02-13
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
1431 Създадено: 2015-10-22
За възстановяване на извънредната комисия по екология към Общински Съвет-Русе
416 Създадено: 2025-03-28
Детска плащадка в с.о. Ален Мак, Варна
172 Създадено: 2025-04-02
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
3909 Създадено: 2025-02-08
Петиция за доживотен затвор за Петър Чернев и майката на 5-годишния малтретиран Адриан
1970 Създадено: 2025-03-27
Петиция за по-строги наказания за насилие над животни в България / Petition for Stricter Penalties for Animal Cruelty in Bulgaria
196 Създадено: 2025-03-26
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
14247 Създадено: 2024-10-12
Петиция против застрояването на двора на Хуманитарна гимназия “Св. Св. Кирил и Методий” и ОУ “Княз Александър I”, гр. Пловдив
2435 Създадено: 2025-03-24
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
2956 Създадено: 2022-06-13
Спешна необходимост от подновяване на пътната маркировка на Републикански път II-64
84 Създадено: 2025-04-03
Контрол по пътищата в името на Сияна!
56 Създадено: 2025-04-02
Промяна на Закон за рибарство и аквакултури - премахване на думите "само през светлата част на денонощието"
287 Създадено: 2025-03-29
НЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ДОГОВОРИ ЗА СТУДЕНТИТЕ ПО МЕДИЦИНА!
1529 Създадено: 2025-03-16