Шкафчета за 7ми клас в 131во СУ

Моля да подкрепите искането на нас, родителите от 7мите класове в 131во СУ, да  осигурим на децата си заключващи се метални шкафчета в разширението към тоалетните. От Сеп 2024, поради липса на стаи в училището, учениците от 7ми клас са на кабинетна система, което за съжаление причинява доста неудобства. Кабинетите са заключени, когато няма учител и децата стоят в коридорите с връхните си дрехи, раници, които тежат по 10-11 кг, чанти със спортни екипи. На теория имат осигурени шкафчета (в една класна стая), но те са, на практика, неизползваеми защото достъп до тях има само сутрин и след приклчюване на учебния ден. Децата не могат да използват междучасието нито за кратък отдих, нито за подготовка по следващия час. Налага се да седят на пода пред стаите, докато чакат да бъдат допуснати. До тоалетна се ходи с целия багаж плюс връхни дрехи. Липсва елементарна хигиена. Ежедневно децата се оплакват от болки в гърба и се хранят на земята. За съжаление към момента нямаме подкрепа от ръководството и затова се нуждаем от вашата помощ. Моля ви да подпишете петицията, защото вашите деца също могат да бъдат потърпевши и в това положение. Нека заедно намерим решение за всички ученици.

Седмите класове в 131во СУ    Свържете се с автора на петицията

Подписвайки се, приемам, че Седмите класове в 131во СУ ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия телефонен номер в онлайн среда.

Няма да показваме публично тази информация в онлайн среда.

Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели: