ИЗБОР НА КЛУБ ПО ТАЕКУОНДО В ЧСУ ПИТАГОР

ДО

РЪКОВОДСТВОТО НА ЧСУ ПИТАГОР  

 

ДО

МИНИСТЪРА НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА 

ДО

  ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ТАЕКУОНДО – СТИЛ ВТ    

 

ПЕТИЦИЯ  

от РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА, УЧЕНИЦИ В ЧОУ ПИТАГОР и ДРУГИ УЧИЛИЩА, ЧЛЕНОВЕ НА ТАЕКУОНДО КЛУБ „ЕС ТИЙМ“    

 

УВАЖАЕМИ Г-Н КРЪСТЕВ,

УВАЖАЕМА Г-ЖО МИЛУШЕВА,

УВАЖАЕМИ Г-Н МИНИСТЪР,

УВАЖАЕМИ Г-Н БИНЕВ,  

 

Обръщаме се към Вас със загриженост, притеснение и молба за взимане на мерки и съответно решение, във връзка с провеждането на тренировки от страна на нашите деца в Таекуондо клуб „Ес Тийм“.

Повечето от нас са родители на деца, които учат в ЧСУ „Питагор“ и тренират Таекуондо в училищния салон, което е удобно и спестява на нас родителите допълнителни усилия по взимане и водене на децата на друго място.

В качеството ни на членове на голямото семейство на училище Питагор, ние и нашите деца винаги с удоволствие и ентусиазъм сме участвали и ще участваме при взимането на правилните решения, свързани с учебния процес и всички други въпроси свързани с него.

Поради това смятаме, че можем да бъдем най-добрият партньор на ръководството на Питагор когато се допитва до нас при избор на преподаватели и треньори, които обучават децата ни.

От проведените родителски срещи в някои класове, с изненада узнахме, че е избран спортен клуб „Таекуондо фитнес“ – НСА, който да провежда занапред тренировките по този спорт в училището, вместо досегашния клуб, в който тренират децата ни. Не са ни известни причините за това, нито е направена анкета сред деца и родители, кой клуб бихме предпочели ние.    

Информацията, която имаме към момента е, че училището е преустановило отношенията си с Таекуондо клуб „Ес Тийм“. Тренировките на нашите деца няма да се осъществяват занапред в салона на училището, както досега и ще трябва да водим децата си на друго място за да могат да продължат да тренират в този клуб, който те желаят.

Нашите деца, от години тренират и са картотекирани членове в таекуондо клуб „Ес Тийм“. Те са емоционално свързани с него, както и с всички треньори, начело с Иван Шарков и Ива Борисова, поради което децата ни не желаят да тренират при друг треньорски състав и в друг клуб.а Те ги обичат и ходят с желание на всяка тренировка и състезание.

Сами разбирате, че ние няма как да не подкрепим желанията на децата си, а и през целия период на отношения с таекуондо клуб „Ес Тийм“, нямаме каквито и да било критики и забележки към работата и професионализма на всички треньори. 

Клубът е легитимен член и на световнатана Българска федерация по таекуондо – стил ВТ, има всички видове лицензи, включително са всписани и в WT (световната федерация по таекуондо). Повечето от треньорите са и съдии на всички провеждани национални и международни състезания в дисциплини спаринг и пумсе, съответно имат инструкторски сертификати от Световната федерация. При справки в регистъра на лицензираните спортни федерации и спортни клубове – техни членове по чл.9, ал.1, т.1 от ЗФВС, воден от Министерството на младежта и спорта, под рег. № 162-036 от 27.10.2022 г. е вписан ТАЕКУОНДО КЛУБ "ЕС ТИЙМ", член на СФ Българската федерация по таекуон-до стил ВТ, представляван от Иван Шарков и Ива Борисова.

Смяната на локацията на клуба по таекуондо ще ни затрудни значително, поради необходимостта да водим децата ни на друго място, за да тренират в този клуб, вместо това да става както досега - да работи в салона на самото училище, след учебните занятия.

Предвид горното, Ви молим да намерите нужното разрешение на проблема и да дадете възможност на ТАЕКУОНДО КЛУБ ЕС ТИЙМ“ да продължи да работи с нашите деца, в салона на училището.

Заявяваме категорично, че ние и нашите деца не желаем друг клуб по този спорт.  

Настоящата петиция подписваме онлайн на сайта https://www.peticiq.com/

 

Подпишете тази петиция

Подписвайки се, приемам, че Станимир Христов ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия телефонен номер в онлайн среда.


Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели:
Упълномощавам Станимир Христов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на следните страни:




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...