Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

i az pusha no i ****

#695 Re: Re:

2012-12-12 21:29

"Искам след 22 часа в заведенията да се разрешат чекиите! Всичко друго е ограбване на моята свобода! Искам да мога да си лъскам в баровете след 22! Не мога да лъскам навън, защото ми е студено. На който не му харесва да му свършват в лицето и върху яденето, да не ходи по ресторанти след 22. Моята свобода е нарушена, ако няма поне стая за чекиджии. Защото аз не мога да издържа 2 часа в затворено място без да си ударя една. Не мога да прекарам приятна вечер с приятелите ми нечекиджии, ако не си ударя поне 20 чекии на масата! Аз вече се съобразявам като не лъскам в тролея и в театъра, затова трябва да ми бъде разрешено след 22 часа поне в ресторанти да си лея спермата на воля. Защото това е моята свобода!"

#684: smoke - Re:

Отговори

Гост

#700 Re: Re: Re:

2012-12-12 21:44:03

Гост

#703 Re: Re: Re:

2012-12-12 21:46:37

#695: i az pusha no i **** - Re: Re:

Ами направи си заведение за чикии и си лъскайте, колкото си искате. Нямам нищо против и такива места да има. Ако собственика е съгласен и има клиенти, нека си направят и за сране на масите, ако щат, но не ми забранявай, аз да си направя заведение за пушачи! Леле, липсата на никотин до какви тежки увреждания води. Като ви чета ми се изпарява изобщо желанието да откажа цигарите, току виж съм загладил гънките на мозъка като вас.