Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

цигарения дим

#585 Re: ДА на връщането на цигарения дим в заведенията

2012-12-12 15:49

А кой ще ми върне работата която я работя толкова години,знаете ли че всяко дете завършило своето образова ние започва веднага като сервитьор и сега как да работи като всеки съкращава персонала си,няма да се пуши така ли,да и колко семейства остават гладни ми кажете нали тука всички острумничите дето си стоите на столчето и гледате монитора си като мишоци вие ли ще оправите България,вие ли ще дадете на хората пари да си напазаруват от магаэина да защото те вече са съкратени и нямат работа и моля ви эамислете сеза хората които вече са без работа, АЗ СЪЩО СЪМ НЕ ПУШАЧ,но мисля за младото поколение което всеки ден си прави планове да напусне държавата ни ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КАКВО ГУБИМ И КАКВО ПЕЧЕЛИМ

Отговори

Гост

#589 Re: Re: ДА на връщането на цигарения дим в заведенията

2012-12-12 16:11:17

#585: цигарения дим - Re: ДА на връщането на цигарения дим в заведенията

Точно поради причината,че повечето деца започват работа в тези заведения,трябва да остане забраната за пушене.Те длъжни ли са да гълтат отровата на някой който е решил да си направи кефа за час два и след това да излезе на свеж въздух отвън,а те трябва да са там за по 8 и повече часове.Точно там е проблемът,и ако някой който е газил кал и кучешки изпражнения по улицата ви влезе в дома и просто защото му е кеф реши да не си събуе обувките,вие как бихте реагирали.Ами ако не е сам а са 10-15 човека?Просто се огледайте наоколо и не си заравяйте главите в пясъка пулен с фъшкии!