Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Quoted post

Евелин Петков

#1396 Безброй глупци им в тая измъчена земя наречена България

2011-05-25 09:35

По мой спомени 2007 година някъде из държавата България ме нарекоха 10-на пъти гяур и кафур или преведено неверник. Седнах и си задодох въпроса защо така аз не ги обиждам с думата домус която от турски преведена е свиня. Но тия същите правоверни на които все някои им пречи се обръщаха с презрение към мен.
Зададох си въпроса какво става в моята родина? Прочетох корана за да ги разбера малко тия хора. И какво основно прочетох в корана, да няма милост към друговорците, да бе драги либирали, комунисти, демократи и всякакви там интернационалисти.
Един прост въпрос а кажете защо във Франция има национализъм, защо в Гърция има национализъм?
Защо в Германия има национализъм?
Между другото ако незнаете през ІІ Световна Война, Турция е била съюзник на Хитлер. Тоя факт може да ви наведе на едни мисли.
А питам вас що кюрдите нямат права?
А защо трябва да заемат площада правоверните (според тяхната религия само тя е най вярната), все пак това е публично място и е на всички граждани. Заемайки това място те започват да създават условия други граждани да не са съгласни с тяхните действия, тогава къде е демокрацията?
Та драги защитници и правозащитници, това което се случва в момента е в следствие даването на много права на дена група български граждани спрямо друга група на която правата намалят а задълженията се увеличават.
Не съм съгласен с тая подписка искам ново преразглеждане на решението на Конституционния Съд във ввръзка с правото ДПС да бъде политическа партия.

Отговори

Гост

#1426 Re: Безброй глупци им в тая измъчена земя наречена България

2011-05-25 12:06:45

#1396: Евелин Петков - Безброй глупци им в тая измъчена земя наречена България

АТАКИСТ СКАПАН НЕ МАНИПУЛИРАЙ И ЛЪЖИ. ПРЕЗ 2 СВ. ВОЙНА ТУРЦИЯ Е НЕУТРАЛНА ДЪРЖАВА. А ГЪРЦИЯ С НЕЙНИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ СИ ПОЛУЧИХА ЗАСЛУЖЕНОТО ПРЕЗ 1974 ГОДИНА В КИПЪР САМО ЗА ТРИ ДНИ ТУРЦИЯ СЕ СПРАВИ С АМО ЗА ТРИ ДНИ С ГЪРЦИЯ И РЕДОВНО СИ ЯДАТ БОЙ ОТ ТОГАВА ДО СЕГА. САМО ЗА ТРИ ЧАСА ТУРСКАТА АРМИЯ ЩЕ СЕ СПРАВИ И ОКУПИРА БЪЛГАРИЯ. ТОВА ЛИ ЖЕЛАЕТЕ С ФЮРЕРА ВОЛЕН.