Прокламация на софтуерната индустрия за оставка

Quoted post

Тъпанари Маргинални!

#50 Тъпанари Маргинални!

2013-11-18 13:25

Тъпанари. Пълни тъпанари и завършени идиоти – 36 директори!
Второ, не подхожда на езика и нивото на тези ДиректорА да говорят и пишат по селския начин “Оставка, веднага“. Извинявайте, така вкъщи, в кухнята на жените ви, ясно ли ви е? Тъпунгери!
Трето – въпреки, че имах желание, виждайки селския ви манталитет ме кара да мисля, че сте на Боко Цървула наемници и н я м а да се подпиша под вашето мото „Оставка, бе!“, защото сте селяни с недодялан речник.
Искам сега да чуя имената на компаниите ви, може ли бе?! Веднага! Имената! Веднага!
Анонимни боклуци такива….

Отговори

Тони Ганчев

#58 Re: Тъпанари Маргинални!

2013-11-18 13:35:48

#50: Тъпанари Маргинални! - Тъпанари Маргинални!

От изказването ти излиза, че приемаш за нормално да говориш просташки на жена ти?!

Гост

#66 Re: Тъпанари Маргинални!

2013-11-18 14:03:28

По голямя "простотия" няма тук от Вашия коментар :) ... драги ми смехурко...

Гост

#107 Re: Тъпанари Маргинални!

2013-11-18 15:22:01

Изглежда ти си този, който описваш в съобщението си. Щом не знаеш поне едно от имената и съответстващите фирми, явно не си в тази сфера ? Въпреки желанието ти за по-високо ниво на изказ, си позволявам да ти говоря на "Ти", за да забележиш липсата ми на уважение, към ниско интелигентното ти изказване. Хората са застанали с имената си, а не се крият за корпоративните си възможности. При повечко мисъл, може и самичък да разбереш, кои са фирмите, които управляват.... защо изобщо се изказваш неподготвен и даваш превес на очевидно присъстващия при теб селски манталитет ? Нямаш грам представа за умственото ниво на хората, за които се изказваш. Този път чисто сърдечен съвет - спри да го правиш

Гост

#110 Re: Тъпанари Маргинални!

2013-11-18 15:28:00

"Анонимни боклуци"? А ти се криеш зад някакъв псевдоним като мишка и смееш да говориш за начин на изказ при положение че се изразяваш в заповедна форма? Осъзнай, че хора подписали се в петицията са може би с неколкократно повече възможности от тебе. Ти с такива хора едва ли можеш да си позволиш да говориш по този начин.

Филипова

#153 Re: Тъпанари Маргинални!

2013-11-18 22:13:48

Альоо, бальонитеее. Ако си поне малко в час ще изпишеш имената на тези хора в Гугъл и ще разбереш кой са им фирмите. И тези фирми като осигуряват служителите си на реалните заплати и си плащат многохилядните данъци хранят шушляци като теб, циганите и спаружляците от Чукурово и Сусурлево.

#ОСТАВКА

Orlix

#155 Re: Тъпанари Маргинални!

2013-11-18 22:26:45

г-н/г-жо "речник"...... по-добре не се подписвай няма нужа от "умници" като теб!!