Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Quoted post

Гост

#1352 Re: Re:

2011-05-24 23:49

#1347: - Re:  

Не знам отдъде ви дойде на ум, че съм жена. Както и да е. В Господ, Аллах и всичките пройзводни божества вече съм спрял да вярвам особено, защото виждам, че заради тях в света има толкова комфликти и омраза. Войни в близкия изток, обезглавяване на хора, религиозен фанатизъм, което според мен е нещо крайно и прекалено. Не ми пречи нито джамията, нито Александър Невски, нито Света Неделя, нито никоя една такава сграда. Напротив възхищавам се на архитектурите, формите им и историята им. За мен това са паметници на културата и трябва да ги има. Пречи ми постоянното натрапване от минарето. Само на 100 метра от джамията има синагога. Минавам често от там но никога не съм видял изнесени навън черги или говорители.

Отговори

Христо

#1353 Re: Re: Re:

2011-05-24 23:52:23

#1352: - Re: Re:

Стига сте пълнили тази безмислена петиция за Сидеров - вече върви много по-важна петиция на:

http://www.peticiq.com/signatures/zakrivane_na_dps/

Гост

#1357 Re: Re: Re:

2011-05-25 00:06:39

#1352: - Re: Re:  

добре щом сте атеист нормално е да не знаете смисьла на езана.....позволете ми да ви обясня...курана заповядва молитва на глас..ходжата на минарето не прави мюслюманска пропагнда;само припомня че е време за молитва...добре може да спориме за десибела..например в турция има закон за определен десибел за всякакьв звук включение и на джамиите...но не можете да го свалите ходжата от минарето защото това е част от ритуала...а щто се касае че се молят в градината..има само една джамия а те са много ..мюслюманите не се молят прави затова понякога няма място...покажете им някакво определено място и те няма да се молят навьн...всичко е толкова просто