Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Quoted post

Гост

2011-05-23 13:20

СТИГА СТЕ ЗАЩИТАВАЛИ САМО ТУРЦИТЕ!!! ТЕ ПЪРВИ ЗАПОЧНАХА. ИМА ГО ЗАСНЕТО. ПОЛОВИНАТА КОМЕНТАРИ СА ПЛАТЕНИ. ПОГЛЕДНЕТЕ ИСТИНАТА. ТЕ ДОРИ И НОЖОВЕ ВАДЯТ.
http://store.picbg.net/pubpic/F8/73/b8e49a3cb1a6f873.jpg

Отговори

Гост

#921 Re:

2011-05-23 13:26:28

#914: -

Аз не съм платен от никого! И ако са вадели ножове, те трябва да бъдат подведени под отговорност както и другите! Не законът на по-силния трябва да управлява, а разумната политика! Така че не става дума за защита на турците, както ги наричаш ти, макар че са родени на тая земя и тя е и тяхна, та не става дума за защита, а за един обективен анализ на нещата!

Гост

#934 Re: СТИГА СТЕ ЗАЩИТАВАЛИ САМО ТУРЦИТЕ!!! ТЕ ПЪРВИ ЗАПОЧНАХА. ИМА ГО ЗАСНЕТО. ПОЛОВИНАТА КОМЕНТАРИ СА

2011-05-23 13:37:36

#914: -

Ами пиши кой, къде и колко плаща, че да зема и аз некой лев. Стига съм критикувал площадни кресльовци за без пари! Време е и аз да зема некой лев. :)

За ножа- не споря че е размахан. Ама питам се, като ръгаш през пръчките на клетката в зоопарка някое животно с пръчка, няма ли то да се озъби и да я захапе?

Иначе който ми каже че скинетата ( разбирай " млади активисти") не носят чекийки, много ше му се смея.