Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Александър

#4425 Re: Re: Re:

2013-10-29 15:44

#4422: наталия - Re: Re:

Наталия,

Поне признаваш, че забрана в Русия има :-)

Между другото, ако прочетеш руския закон ще видиш, че той е много по-строг и пълен от българския. Браво на руснаците. И не се притеснявай, законът в Русия няма да падне и няма да бъде отменен. Омръзна ми да повтарям, че цял свят води война с пушенето (пушенето, не с пушачите) и подобни забрани са част от това. Противниците по-добре да свикнат и да спрат да хленчат, така или иначе няма да могат да спрат прогреса и цивилизацията.

Няма никакво противоречие в това което бях написал. Само сравнявах законите в северна америка с тези в европа и стигнах до заключението, че в момента в европа пушенето е малко по-свободно. Но само за момента, след няколко години Европа ще настигне САЩ по строгост на анти-пушене законите. Подкрепям закона в България защото има безспорни ползи, а минуси няма.

Между другото, през последните 2-3 години България, Холандия, Люксембург, Украйна и Русия въведоха пълна забрана за пушене на закрито. Така че, тенденцията за която говоря вече е налице. А други европейски държажи отдавна имат подобни забрани. А тези които в момента имат само частични забрани скоро ще ги превърнат в пълни.

Отговори

наталия

#4426 Re: Re: Re: Re:

2013-10-29 16:05:55

#4425: Александър - Re: Re: Re:

ти поне сам вярваш ли си ако е така блаженни са вероющите.Холандия отпада там забраната я отмениха наскоро,Гърция и Македония също.в Австрия забрана няма в Белгия я има ама никой не я спазва и е на път и там да се отмени.още да продължавам ли списъка? няма смисъл аз не напразно пиша че не четеш върни се няколко страници назад и ще намериш една таблица на която подробно е указано в кои държави няма забрани и в кои има.с червени точки са отбелязани само 5 и едната е България.тази таблица я има всеки туроператорски офис.нали не мислиш че като съм пушачка ям царевиците с кочаните.