Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Гост

/ #175

2021-09-02 09:38

Драги Приятели, понеже всички работещи в тази държава плащаме данъци, издържаме пенсионерите, безработните, и всички останали, финансираме съществуването на държавата България. Имам едно предложение. Да задължим Министерство на Образованието, да достави машини за озон, и ултравиолетови лампи във всички училища в страната, и да се прекрати тая лудост с носенето на маски по време на час. Това от самото начало е най-доброто решение, но не искаха дори да го предложат. Вирусите и бактериите, не могат да съществуват в среда, наситена с озон, озона пречиства всяка повърхност, и самото пространство. Щом плащам данъци, аз ЗАДЪЛЖАВАМ Министерство на Образованието, да достави машини за озон, и ултравиолетови лампи, във всички училища в страната. А маските, да си ги носят директорите, соц лелите от синдикатите на учителите, и въобще който си иска, но не и моето дете. Подкрепяте ли ме? Може да се направи с общи родителски декларации, и те да бъдат изпращани до Мин на Образованието. Nahuatl

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...