За оставане на Математическата гимназия в настоящата й сграда

Slavomira

/ #27 Re: за простотиите в Варна

2013-11-26 19:15

#9: Николай Вълков баща на дете в ОУ и вуйчо на дете в МГ - за простотиите в Варна

Г-н Вълков,

Аз съм бивш бъзпитаник на гимназията забършола 1998г. Дори и когато аз бях ученичка в Гимназията (макар на Вас това да не Ви се струва важно защото Вашето гардже е най-хубавото) имаше деца които бяха в ОУ-то, тоест малки. Парцел беше избран и одобрен за сградата на ОУ Захари Стоянов. Сега там се издига частен хотел. ОУ-то винаги страдаше от липса на средства и материали закупени със средства на гимназията или със средства дарени на гимназията често бяха употребявани от класовете на ОУ-то. Техните учници честичко чупеха, пръскаха със спрей, и тн нашите съоръжения, макар че ученици, учители и ръководство бяха напълно наясно, че се намират ж сградата на гимназията. Постоянно се повтаяше, че съжителството е временно и ОУ-то нямат търпение да се преместят в новата си сграда.

Питам се, ако гимназията бъде преместена и ново съжителство се установи със спортното училище, които в миналото не се поколебаваха да бият наши ученици, колко ще се подобрят условията за малките - вместо съжителство с математиците развиващи силен ум ще съжителстват с ученици които развиват силно тяло...

Помислете за собственото си дете. То не би трябвало да страда и да учи в сграда която не е добре пригодена за малки ученици, а е специално построена за средно училище. Борете се детето Ви за получи нормално образование - същото това за което Вие плащате данъци...

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...