Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Знаещ

/ #122 Re: Относно петицията.

2011-05-21 21:10

#105: Омана - Относно петицията.

Вчера сюрия безмозъчни идиоти се пробваха да ни запалят чергата. В буквалния смисъл. Насред София, в един символичен триъгълник на търпението, мъдростта и историята, описан от Църквата, Джамията и Синагогата, сюрията запали молитвените килимчета на мюсюлманите, до които успя да се добере. Гадната клада бе надлежно снимана, транслирана и показана, белким башибузукът не остане незабелязан. В случая ордата бе предваждана от "богослов", а кръстът и нациото служеха за прикритие на най-долните страсти. Този път родната полиция си свърши работата. Казвам го без грам ирония. Този път момчетата от МВР отделиха зърното от плявата. Ефективно и безкомпромисно.

Само че чергата гори. Моля се и на Господ и на Аллах, а и на Йехова да дадат сили на разумните и мъдрите да простят....

Защото димът от килимчетата се стеле и носи страшна миризма. На кръв, омраза, зидове и  средновековие.

Ако не знаеш, батачани са клани от помаци, а не от турци. Та "турския ятаган" го замени с български. И понеже, както е известно от историята, след Освобождението българите не остават длъжни, та мъчениците вече са отмъстени.

"Във помашко село, не знам кое бе,
мене ме запряха нейде под земята.
Аз из дупка гледах синьото небе
и всеки ден плачех за мама, за тата.
По-добре умирвах, но не ставах турка!
Като ни пуснаха, пак в Батак живях...
Подир две години посрещнахме Гурка!

Тогаз лошо време и за тях наста:
клахме ги и ние, както те ни клаха;

но нашето село, чичо, запустя,
и татко, и мама веки не станаха."