Декларация на мюсюлманите в Република България

Наблюдател

/ #19

2012-06-24 14:22

Тези обвинения отправени от службите са толкова жалки и безпочвени, че изпитвам съжаление към ДАНС и прокуратурата! Това показва техният страх и неспособност! И съответно българския гражданин да гласува тяхното доверие!
След като отправят обвинения към муслиманските водачи които живеят в най-спокойните места на родината ни, в идеално разбирателство м-у всички етноси и религии, които нямат огради по дворовете си и не се притесняват, че някой ще им обере доматите докато спят, и винаги ще помогнат на човек в беда за разлика от други краища на страната ни!....! ЗНАЧИ дълбоко се съмнявам- в деиноста на службите, в техните умения, за какви глупости харчат парите на данъкоплатците, в непрофесионализма им и глупавите им деиствия!
Споделям това, защото лично съм бил в беда в Смолян и получих отношение което никога няма да забравя, видях достоино поведение на хора което ми бе непознато до тогава. Никъде в родината не бях срещал подобно нещо!
Тези хора бяха муслимани! Следователно добротата на техните водачи е в пъти по силна!
Те получават моята подкрепа, на всички мой близки и приятели, сигурен съм от всички религии и етноси!
Вие сте силни, праведни, добри, състрадателни и достойни, така че!...
Силно разочарование от службите и от бездеиствието на власта от по високо ниво.

Поздрави
От най-обикновен наблюдател!