Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Гост

/ #85

2021-09-01 12:07

Предложения от мен, като родител на 2ма ученици до 7ми клас:
1. Учениците до 7ми клас да не преминават в дистанционна форма изобщо, тъй като е пагубно за развитието им!
2. Ако, все пак, трябва да се премине - нека за всеки клас да се решава отделно - заболели над 30% от децата или над 20% от учителите на конкретния клас.
3. Ако се наложи ДО на децата от 5ти до 7ми клас, да се разреши ползване на класна стая в училището от желаещите деца от класа, където те да се събират със собствените си устройства и да се включват дистанционно от там.
4. При заболели/карантинирани учители на прогимназиален курс децата да могат да ходят присъствено на училище, а учителите, които могат само дистанционно да преподават, да се включват в класната стая през мултимедия. Тоест, могат да се редуват няколко часа с присъствен учител, няколко часа с дистанционен в зависимост от ситуацията.

Моля Ви, преборете се за начален и прогимназиален курс! Особено за прогимназиален! Повече от 1 седмица в месеца на ДО са ПАГУБНИ за тези подрастващи деца, които сега се учат на общуване, режим, труд и навици!!!

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...