Спрете гейпарада в София

Аз съм

/ #339

2016-06-16 21:40

Всяка публична демонстрация на поведение провокиращо пошлост (или неприемливо поведение за други хора) за мен е вид насилие над личността. Над онези личности, на които не им се нрави това. Да не говорим че обществото не се състои само от индивиди с алтернативна сексуалност. Не мислите ли че толерантността трябва да е двупосочна? Не знам дали би ви харесало например да ви навират фекалии в устата или в очите, при положение че това за вас е табу. Та същото е и с т.нар. гей паради, чалга и всякакви подобни публични изяви на ИНДИВИДУАЛНИ предпочитания или предпочитания на определена обществена група. Да, уважавам свободата на избор на сексуална ориентация и ревностно подкрепям това изконно човешко право. Но не и публичната му демонстрация. Независимо какво символизира тя. Според мен законите на обществото ни дават напълно достатъчно права и свободи на алтернативно-сексуалните личности. Това че не са приети на 100% от цялото общество не би трябвало да бъде повод да му се доказват. Хеле с натрапчива демостративност. Бъди си хомо, бъди си хетеро, бъди си транс...кой ти пречи?