Петиция за правото на качествено образование на децата със СОП

Ресурсен учител

/ #124 Re: Re:

2015-02-11 19:14

#122: - Re:  

добро утро ;) вие се борете да си запазите директорите.. той не ви е предал, направил ви е УСЛУГА.. освен това новият проектозакон не е никак лош, лошо ви е представен, или лошо го  гледате.. няма нищо лошо в това ресурсен център да има във всяко училище или община, да работиш на едно място, дневникът на групата ти да те чака там, децата и колегите ти също да ти се радват всеки ден :) аз работя по един хубав проект и също съм ресурсен учител, повече не бих се върнала в ресурсния център.. в училище по проекта си е работа мечта :) наистина не усещам, кога минават шесте ми часа всеки ден.. имам си оборудван кабинет, екип и дузина бандити, които с нетърпение чакат да ги повикам за 45 минутки работа по ИОП.. нямам никакви проблеми със заплащането, дори не успявам да си изхарча пълната заплата за един месец, лятото ще е дълго морето.. страхотно е да се работи така с децата, освен това не работиш сам, както най-често се случва в ресурсния център, ако си ресурсен учител,  поне 4 човека от екипа ти работят с всеки ученик - класен ръководител, логопед и психолог или друг специалист, а резултатите за 3-4 месеца са направо мечта за учител от ресурсния център.. наистина можете само да си мечтаете за такива резултати с децата си в момента.. не знаете срещу какво сте застанали просто.