В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста

Веселина

/ #365

2014-04-12 19:36

Нека Господ приеме в царството си този млад и зверски заклан Николай!Даже Исус на кръста е казал на разбойника,прикован на другия кръст "ИСТИНА ТИ КАЗВАМ:ОЩЕ ДНЕС ЩЕ БЪДЕШ С МЕН В РАЯ"(Евангелие от Лука,гл.23,ст.43).Страданието и мъченическата му смърт са измили греховете му.Това не се случва на всеки.Колячът на св.Мария Горети(заклана от отхвърлен ухажор) е живял 87години и никога не му е предоставен шанс да изкупи греха си.Денят на нейната смърт,6-ти юли,се счита за Международен ден на жертвите на насилие.Тя е символ и покровителка на зверски отишлите си от този свят...
Нека кажа няколко думи и за любовта!Четох,че Владимира му е пратила смс,че го обича и иска да са заедно.Дали не е имала в предвид,че го желае?!!Това не е обич да го остави да умре!Да гледа как родния й баща ръга любимия й?!!Нямаше да го позволя!
Владимира,преди 22години и аз бях полудяла по един рядко красив мъж.Беше висок,рус със сини очи,ангелско лице,грееше по улицата.Колко подигравки отнесох заради него,не сме били гаджета!..Сега след 22 години го гледам в нета,на 40+,и ми се струва страшно безличен.Не го желая,макар и да е свободен.Виж го и ти:писателя и иконописец Стен Леон(Кирил се казва).Това щеше да се случи и на Ники-да прехвърли 35-40 и да стане напълно обикновен.А и каква ти е гаранцията,че следващата ти любов ще бъде споделена?Ако не е пак ли ще викаш родата с ножовете,а?Поискай прошка от семейството на Ники!