За сваляне на имунитета на Волен Сидеров

Гост

/ #57

2013-06-18 11:26

Истината е че политиците на прехода с малки изключения (ама много малки почти незабележими)са за освидетелствуване от Психо диспансер.Жалкото е че както каза в едно предаване Емил Кошлуков "системата е такава че не допуска нормални хора вътре в нея(а при такава система няма нормален човек който да иска да е вътре нея)" А ако не си в "системата" шанса да я насочваш в желаната от теб посока е "нула" - т.е. параграф 22. Не знам дали това че минахме от един строй в друг без "бой" не е и причината за това което е днес, не знам, но отчаянието и апатията обзема все повечето от нас и остава само младите (не обременените - не заченатите по времето на Комунизма) да сторят това което техните бащи, майки, дядовци и баби сътвориха със страх, глупост, невежество, неразбиране и непригодност за това време. Ние сме като роба на когото най-големият страх е "свободата". И както е казал Хайтов "едно е да искаш, друго е да можеш и трето и четвърто е да го направиш" за нас е валидно само първото - искаме - а тези които могат (все още) стигат до "канят се и аха да пробват обаче "обективни" причини ги задържат (и аз съм един от тях).
Това е от мен - поне мога да пиша когато намеря "време"